Motivul incredibil pentru care un tânăr și-a vărsat nervii pe mai multe...

Motivul incredibil pentru care un tânăr și-a vărsat nervii pe mai multe parbrize, în Complexul Studențesc

0
DISTRIBUIȚI
Foto: stiri.botosani.ro

Un tânăr prins de polițiștii locali din Timișoara după ce a spart parbrizele mai multor mașini i-a uimit pe oamenii legii cu explicațiile sale privind motivul furiei care l-a determinat să acționeze în acest fel.

„Polițiștii locali aflați în patrulare în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 03.00, în zona Campusului Universitar, au fost sesizați de un cetățean, conducător de taximetru, că a observat un tânăr care deteriorează autovehiculele parcate pe str.


Daliei. Cel în cauză a fost depistat și reținut, fiind ulterior încătușat deoarece prezenta stare de agitație, fiind și sub influența alcoolului”, se arată într-un comunicat al Poliției Locale.

După identificare, polițiștii au aflat că bărbatul de 30 de ani s-a răzbunat pe mașini după o ceartă cu iubita sa. „La verificarea la fața locului au fost identificate două autovehicule Volkswagen, respectiv Skoda, deteriorate. Cel în cauză a fost predat polițiștilor de la Secția 2 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, a informat Poliția Locală Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.