Muzică fabricată în Timişoara: Amalia Gaiţă lansează albumul de debut VIDEO

Muzică fabricată în Timişoara: Amalia Gaiţă lansează albumul de debut VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Albumul de debut al solistei timişorene Amalia Gaiţă, Melting Sun, va fi lansat printr-un concert extraordinar care va avea loc miercuri, 13 decembrie, de la ora 20.30 „fix“ la Reflektor Venue. Discul numit Melting Sun este prezentat ca fiind un material vibrant, colorat, care aduce la un loc 11 teme, 11 stări, pornind de la piese energice, ca „Rudy Laughs”, până la calmul „Moon starter” sau „Return to you”. Alături de Amalia Gaiță cântă Adrian Șchiopu – tobe, Mihai Moldoveanu – chitară bas și Vlad Cotruș – chitară.

Amalia Gaiță îmbină cu succes pasiunea pentru fotografie cu cea pentru muzică şi a devenit cunoscută melomanilor timişoreni datorită colaborării sale cu pianistul Teo Milea.

„Am început acest proiect în primul rând din nevoia de a-mi exploata mai mult latura creativă în ceea ce priveşte muzica.


În paralel cu alte colaborări, am început încă din 2014 să îmi cizelez ideile pentru proiectul personal. Melting Sun se doreşte a fi o împrăştiere de lumină şi energie în cele mai ascunse locuri din noi, devenind un mijloc de colaborare cu alţi artişti şi muzicieni. Muzica este prima mea pasiune. Am început să cânt de pe la 6 ani, participând la diverse competiţii vocale şi făcând parte din proiecte interesante, în timp. Pentru mine, muzica a însemnat joaca şi căutare, experiment. Îmi amintesc cum am copilărit pe muzica lui Clapton, sau Sade, cochetând cu jazz-ul, soul-ul şi rockul pe alocuri. Mi-a fost mereu clar că muzica e o parte importantă din mine, de care trebuie să mă îngrijesc. Mai apoi, în liceu, a apărut interesul pentru fotografie, un domeniu nou şi captivant, care mi-a dat o perspectivă interesantă asupra artei în general. Astăzi mă ocup în mod egal de ambele pasiuni, au aceeaşi importanţă pentru mine, tocmai pentru că se influenţează reciproc, ca idei, compoziţii, stiluri. Puse împreună, muzica şi fotografia mă definesc cel mai bine“, spune artista.

Biletele pentru acest concert sunt disponibile în locațiile Reflektor Venue, Viniloteca și Cărturești Timișoara şi costă 15 lei, iar la locaţie 20 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.