Nicolae Robu scoate la pensie biletul de călătorie RATT. Ce metode de...

Nicolae Robu scoate la pensie biletul de călătorie RATT. Ce metode de plată propune

2
DISTRIBUIȚI

Timișorenii nu vor mai putea cumpăra bilete pentru călătoriile cu autovehiculele Regiei Autonome de Transport Timișoara. După ce a făcut un sondaj public pe Facebook privind părerea timișorenilor în legătură cu serviciile oferite de regie, primarul Nicolae Robu a anunțat că pe viitor sistemul de transport în comun va fi transformat radical. Acesta spune că serviciile oferite de viitoarea Societate de Transport Public Local din Timișoara vor fi la standarde superioare.


Deocamdată RATT e în plin proces de transformare în societate comercială.

Primarul Nicolae Robu a anunțat astăzi că „vreau ca pentru 2021 să avem un sistem de transport în comun excelent și îl vom avea. Să fie foarte clar. Dar nu se poate peste noapte. E nevoie de foarte mulți bani și banii aceștia foarte mulți au fost alocați odată cu banii către alte lucrări precum pasaje. Nu s-a făcut 50 de ani mai nimic și acum a trebuit să fac în forță. Noi vom introduce în curând plata de pe telefon și numai de pe telefon și pentru transport în comun. Nu ne mai complicăm cu alte subsisteme, cu alte variante, este epoca telefoanelor multifuncționale, că ele nu sunt telefoane de fapt, sunt telefoane inteligente, care vor avea tot mai multă ultilizare și se pretează foarte bine să fie folosite pentru plata transportului în comun. În curând, înseamnă că până acum vreun an ar fi trebuit să se întâmple asta. RATT nu a fost în stare, în 2018 nu vă pot spune dacă vom reuși procedurile care trebuie parcurse până în primul trimestru, dar până la jumătatea anului 2018 problema va fi rezolvată. Asta înseamnă că nu vom mai ține chioșcuri unde să se vândă bilete, vom avea un sistem care va permite plata cu telefonul și plata cu cardul bancar, de pe care se va putea plăti și online”, a declarat primarul Nicolae Robu.

2 COMENTARII

  1. Ntz, ntz, ntz….Domnu Robu sunteti paralel rau cu realitatea. Dar rau de tot! Astazi am asteptat in statie la Expres 7, EXPRESS!!!, 40 de minute, de la 7,50 la 8,30! Si vorbiti de plata on line???!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.