O nouă tranșă de vaccin antigripal a ajuns în Timiș. Câte persoane...

O nouă tranșă de vaccin antigripal a ajuns în Timiș. Câte persoane suferă de viroze sau pneumonii

1
DISTRIBUIȚI

vaccin

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță că a ajuns în județul nostru cea de-a doua tranșă de vaccin antigripal. Astfel, dacă la sfârșitul lunii octombrie, Ministerul Sănătății a repartizat Timișului doar 783 de doze, de data aceasta au fost livrate 26.417 doze de vaccin antigripal.

“Din totalul de 783 doze de vaccin antigripal repartizat în prima tranșă mai sunt disponibile 179 de doze. Conform repartiției Ministerului Sănătății, județul Timiș a primit încă o tranșă de vaccin antigripal de 26.417 doze.


Din acestea, 50 de doze sunt repartizate Ministerului Afacerilor Interne și 270 de doze sunt repartizate Ministerului Apărării Naționale. Astăzi au fost primite și recepționate toate dozele de vaccin în farmacia DSP Timiș”, transmit reprezentanții instituției.

Frigul a crescut numărul îmbolnăvirilor în județul Timiș, în ultima perioadă. Astfel, DSP Timiș anunță că, în săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie, 1.520 de persoane au fost diagnosticate cu viroze de către medici, iar 17 au fost internate. De asemenea, au fost înregistrați și 174 de timișeni cu pneumonii, dintre care 43 au fost internați. Nu a fost înregistrat niciun caz de gripă în județul Timiș.

Direcția de Sănătate Publică Timiș a solicitat Ministerului Sănătății peste 45.000 de doze de vaccin antigripal.

 

1 COMENTARIU

  1. Mvaaaiiii, ce graba, pfoaaa ce eficienta. In timp ce nu sunt bani in spitale, fiolele cu mercur ajung la Timisoara. Sa vi le bagati voi in vena!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.