Parcare cu tupeu: un șofer a blocat intrarea în Spitalul Județean Timișoara...

Parcare cu tupeu: un șofer a blocat intrarea în Spitalul Județean Timișoara a autovehiculelor cu medicamente pentru pacienți FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Un șofer din Timișoara a dat ieri dovadă de lipsă de bun simț, pe lângă că a încălcat legea. Acesta a blocat calea autovehiculelor care transportă medicamente pentru pacienți, parcând pe loc interzis în preajma Spitaluljui Județean Timișoara. Polițiștii locali i-au ridicat mașina.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au acționat în cursul zilei de ieri pe str. Dr. Ioan Mureșan, în zona Spitalului Județean Timișoara, unde un conducător auto și-a parcat autoturismul marca Ford în dreptul indicatorului ”oprirea interzisă”, obstrucționând astfel ieșirea unui autovehicul care transporta echipamente necesare în tratamentul bolnavilor, mai exact tuburi de oxigen. Pe lângă sancțiunea aplicată prevăzută de OUG 195/2002 de 580 de lei și 3 puncte penalizare la permis, maximum prevăzut de lege, autovehiculul a fost ridicat cu sprijinul lucrătorilor SDM.


(…) Numai anul acesta au fost aplicate 279 de sancțiuni contravenționale conducătorilor auto care au parcat neregulamentar pe strada respectivă. Un alt caz este cel al unui timișorean care tot ieri a obstrucționat circulația tramvaiului cu nr. 2 pe str. Ștefan cel Mare deoarece și-a parcat autoturismul marca Volkswagen pe liniile de tramvai. Și în acest caz s-a luat măsura sancționării contravenționale tot cu 580 lei și 3 puncte penalizare la permis”, a informat Poliția Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.