Percheziții la contrabandiști de țigări din Timiș. Cantitate impresionantă de „marfă” descoperită...

Percheziții la contrabandiști de țigări din Timiș. Cantitate impresionantă de „marfă” descoperită de polițiști

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii specializați în investigarea criminalității economice din Timiș, împreună cu polițiștii Secției 5 Rurale Belinț, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, au efectuat astăzi trei percheziţii domiciliare pe raza localităților Brestovăț, Șustra și Cosari, la locuințele unor bărbați bănuiți de contrabandă.

Perchezițiile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.


Activităţile vizează probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că ar fi comercializat pe raza localităților Brestovăț și Topolovățu Mare, țigări nemarcate fiscal cu timbru autohton, provenite din contrabandă fiind prejudiciat bugetul consolidat al statului.

În urma perchezițiilor, la locuințele celor vizați de anchetă, trei bărbați cu vârste cuprinse între 31 și 59 de ani, polițiștii au descoperit peste 75.000 de țigarete (3.750 de pachete) care au fost ridicate în vederea confiscării.

Cele trei persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri, un bărbat de 50 de ani fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.