Pericol de explozie pe drumul spre Cenad: un tir cu butelii cu...

Pericol de explozie pe drumul spre Cenad: un tir cu butelii cu hidrogen, implicat într-un accident în apropierea unei benzinării

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat care se afla la volanul unui tir ce transporta butelii cu hidrogen şi care venea dinspre vama Cenad, a acroşat, în această dimineață, un autoturism după ce a virat stânga, fără să se asigure, incidentul având loc în apropierea unei benzinării.

În urma impactului a fost avariată şi o maşină parcată. Patru persoane se aflau în interiorul maşinii acroşate, însă niciuna dintre ele nu a necesitat îngrijri medicale. Pompierii subunităţii de Pompieri Sânnicolau Mare au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă la faţa locului, aici ajungând și un echipaj SMURD, un echipaj CBRN, care efectuează verificări să nu existe scurgeri de hidrogen, un ofiţer şi 11 subofiţeri.


Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind negativă.

Un bărbat de 28 de ani a condus o cisternă pe DN6, din direcţia Cenad, înspre Sânnicolau Mare, iar la un moment dat ar fi efectuat virajul la stânga şi ar fi acroşat un autoturism aflat în depăşirea sa. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un microbuz care se afla în afara părţii carosabile. În cauză urmează a fi aplicată o sancţiune contravenţionale”, a declarat Ionuţ Sârbu, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.