Petrecere de sărbători, cu americanul Afriqua, aflat în premieră la Timişoara VIDEO

Petrecere de sărbători, cu americanul Afriqua, aflat în premieră la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Amatorii de petreceri cu muzică electronică au parte la sfârşitul acestei săptămâni de un eveniment deosebit care îl va aduce în Timişoara pe unul din cei mai fresh producători din aria techno, Afriqua. Acesta se va afla în premieră în oraşul nostru.

Afriqua este un artist complet, unul dintre producătorii cei mai apreciați ai momentului, piesele lui fiind promovate de unii dintre cei mai cunoscuți artiști ai muzicii electronice la festivaluri din toată lumea. Afriqua – aka Adam Longman Parker – nu s-a focusat pe un anumit gen, ci mai degrabă a reușit să obțină un echilibru între inventivitate tipic tinerească și o viziune matură asupra muzicii. Parker, născut in Statele Unite ale Americii, a început să mixele încă de la vârsta de 10 ani pe plăcile părinților, apoi a urmat studii de pian clasic la Interlochen Arts Academy finalizând mai apoi la The Royal Academy of Music în Londra.


Toate acestea aveau să se regasesca în mixurile si producțiile sale viitoare. În timpul studiilor, și-a descoperit pasiunea pentru producția muzicală și, având o viziune fresh asupra scenei muzicii electronice globale – de la hip-hop-ul anilor 2000 din Virginia, SUA până la muzica electronică din Berlin unde s-a stabilit ulterior – Afriqua a devenit un artist complex. Producțiile sale, hit după hit, au fost lansate de case de discuri precum R&S Records, Nilla și Cure Music și au captivat atât ascultătorii, cât și ringurile de dans din toate colțurile lumii.

Artistul va mixa în cadrul unui eveniment marca ALTCVA alături de Greenhouse și Vladimirescu, doi tineri dj și producători români deja cunoscuți pentru publicul timișorean, iar de partea de visuals & mapping va fi responsabil Psihodrom.

ALTCVA este un brand nou, care propune publicului timișorean o viziune diferită asupra unor experiențe muzicale contemporane – artiști noi, mixuri de arte, experiente fresh într-o platformă de exprimare liberă între artist și public. ALTCVA iși dorește să ofere experiențe de neuitat unei comunități de oameni altfel.

Evenimentul va avea loc astăzi, 22 decembrie, la No Name, de la la ora 23.00, iar prețul unui bilet este de 25 de lei înainte de ora 1.00 și 35 de lei, după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.