Piastrelle, 18 ani pe piața timișoareană (P)

Piastrelle, 18 ani pe piața timișoareană (P)

0
DISTRIBUIȚI

Piastrelle, cunoscuta şi apreciata companie specializată în domeniul comercializării de plăci ceramice, obiecte sanitare şi baterii de baie, a sărbătorit 18 ani de prezenţă neîntreruptă pe piaţa timişoreană. Peste 100 de persoane au participat la evenimentul aniversar.

Compania cu sediul la Lugoj și show-room-uri în Timișoara, Arad, Lugoj, Brașov, Cluj și București le propune clienților săi o selecție deosebită de plăci ceramice, parchet, obiecte sanitare, baterii pentru baie (dotarea completă a camerelor de baie), în timp ce noua extensie a portofoliului – sub sigla „Piastrelle casa” – propune soluții complete pentru mobilarea și decorarea spațiilor rezidențiale și nu numai.

Aniversarea a avut loc în Timișoara, într-un spațiu informal și modern – Club Coco – spațiul fiind ,,decorat” cu exponate surprinzătoare din portofoliul Piastrelle, confirmând titlul ales pentru acest moment aniversar: Piastrelle Gallery, o adevărată galerie de plăci ceramice de nouă generație, de mari dimensiuni, 120×240 cm sau chiar 1×3 m, cu destinații multiple, propuneri interesante pentru utilizarea mozaicului ceramic, dar și obiecte cu forme și dimensiuni surprinzătoare pentru decorarea spațiilor rezidențiale.

La evenimentul aniversar Piastrelle au participat peste 100 de invitați – profesioniști și reprezentanți ai companiilor din domeniul construcțiilor, atmosfera fiind una relaxată, informală, anticipând-o pe cea a sărbătorilor de iarnă care se apropie.

Piastrelle reprezintă una dintre primele opțiuni ale timișorenilor atunci când decid să construiască ori să renoveze o locuință, un spațiu de birouri, comercial, industrial sau un spațiu în domeniul hospitality.

Pentru clienții Piastrelle compania propune, în această perioadă, promoții și avantaje importante și interesante pentru produsele din stoc .


Detalii suplimentare găsiti pe internet, pe pagina companiei, la adresa www.piastrelle.ro.