Primarul Robu cerşeşte like-uri pe Facebook pentru fântâna de 4 milioane de...

Primarul Robu cerşeşte like-uri pe Facebook pentru fântâna de 4 milioane de euro. Ce mesaj are pentru „hateri”

0
DISTRIBUIȚI

După ce intenţia sa de a construi o fântână cu jocuri de lumini în Parcul Botanic a stârnit revoltă în rândul mai multor timişoreni care au făcut chiar și o petiție împotriva obiectivului care ar urma să coste 4 milioane de euro, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, lansează un apel pe Facebook. Acesta le cere timişorenilor care îi susţin proiectul promis în campania eletorală din 2012 să îşi arate susţinerea pentru el.

„Ia uitaţi cum va arăta Fântâna cântătoare – cum îi spun haterii, în unul din nenumăratele show-uri pe care ea ni le va oferi. Simularea e pe Bega, dar fântâna nu va fi făcută pe Bega, ci într-un colţ al Parcului Botanic, ce nu are spaţiu verde, ci de zonă construibilă.
Dați, vă rog, Share! Iar:

Dacă vă place, dați Like! E timpul să arătăm câți suntem cei ce vrem un asemenea nou punct de atracție pt oraș!
Dacă nu vă place, postați textul “Dislike! Kitsch, ca în Barcelona, Dubai etc.” :))
P.S.
1.


Dacă nu strâng cel puțin 1000 de Like-uri în primele 5 ore de la postare, n-o mai fac! :))
2. Au trecut 5 ore. Am indeplinit baremul: peste 1000 de like-uri in 5 ore! Deci, o fac! :))
3. Dați, vă rog, like-uri în continuare, nu ne oprim la 1000”, a scris Robu.

Întrebat cât va costa investiţia şi de ce este nevouie să fie cheltuită o sumă atât de mare de la bugetul local, Nicolae Robu a declarat pentru PRESSALERT. ro „cine v-a spus cât costă? Se știe cât costă atunci când e finalizată licitația. V-am explicat care e procedura. Mai întâi se face o temă de proiectare în care se face o estimare neriguroasă, a prețului și a ceea ce se face. Se dau atâtea detalii câte pot fi date. Apoi vine studiul de fezabilitate și proiectul tehnic. Studiul de fezabilitate face și el o estimare, dar deja una mult mai aproape de adevăr, estimare care reprezintă valoarea plafon la licitațe. Și după ce se licitează se află cât costă. Acum este total fără sens să vorbim despre cât costă. Când se va termina studiul de fezabilitate vom ști cât este prețul plafon. Oricum, tot felul de cârtitori, îmi și pare rău că mi-am pierdut vremea să stau de vorbă cu unii din cei pe care îi văd așa. Eu am crezut că sunt recuperabili, că sunt oameni constructivi și că au avut o inhibiție. I-am invitat la discuții și pierzi vremea cu ei, pur și simplu. Ei nu vor decât să se bage în seamă. Nu se scrie despre ei decât dacă spun ceva la adresa mea și atunci în fiecare săptămână ies și spun ceva despre Robu. Așa fac și acești cârtitori, că nu sunt în stare să vină să spună ia uitați-vă ce proiect frumos am făcut eu pentru Municipiul Arad sau ce proiect frumos am făcut eu pentru Municipiul Timișoara. Nu vin cu așa ceva, ei vin tot timpul să obstrucționeze, câinii latră, caravana trece. Iată că vă spun încă o dată abordarea mea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.