Primarul Timișoarei, marele absent de la parada militară de 1 decembrie. Cu...

Primarul Timișoarei, marele absent de la parada militară de 1 decembrie. Cu ce echipament a uimit Poliția Locală

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-907239262">

Mii de timișoreni au ieșit în stradă pentru a vedea parada organizată cu ocazia Zilei Naționale, însă printre aceștia nu s-a numărat și primarul orașului, Nicolae Robu.

Acesta a postat pe Facebook, mediul său de comunicare preferat, o imagine tricoloră cu mesajul „De 1 decembrie, Ziua Națională a României, la mulți ani românilor, la mulți ani România!” (scris cu majuscule), însă nu a mai ajuns în fața Prefecturii Timiș, alături de ceilalți reprezentanți au autorităților locale care au asistat la paradă.

Edilul-șef a fost „reprezentat” la eveniment de Poliția Locală Timișoara, instituție aflată în subordinea primăriei, agenții etalând cu această ocazie un nou tip de echipament aflat în dotare, segway, vehicul din categoria celor interzise în zona centrală a Timișoarei.

Iar segway-urile nu au fost singurele dotări cu care agenții de la Poliția Locală au stârnit amuzamentul participanților, asta pentru că aceștia au defilat și cu șalupa cu care patrulează pe Bega, de pe care au efectuat un salut militar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.