Protestatarii #rezist, din nou în Piaţa Libertăţii din Timişoara UPDATE 2 Aproximativ...

Protestatarii #rezist, din nou în Piaţa Libertăţii din Timişoara UPDATE 2 Aproximativ 200 de manifestanți, în marș spre Tribunalul Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Protestatarii #rezist sunt aşteptaţi în această seară în Piaţa Libertăţii, începând cu ora 19.00. Toţi cei nemulţimiţi de modificările aduse ieri Legilor Justiţiei pot ieşi în piaţă cu pancarte şi mesaje pentru Parlament. Ieri, aproximativ 30 de oameni s-au adunat în Piaţa Libertăţii şi au scandat „PSD, ciuma roşie”. Tot ieri, în timpul protestelor de la Bucureşti s-au înregistrat incidente în jandarmi şi protestari.

Cristian Brâncovan, unul din liderii protestelor din Capitala Banatului, a scris pe Facebook următorul îndemn.
„Ieșim? Deja procurorii au fost subordonați Guvernului și acesta este doar începutul. E momentul să ne mobilizăm așa că vă aștept și pe voi, astăzi, de la ora 19, în Piața Libertății! Confirmați prezența prin comentarii!”. Rămâneţi pe PRESSALERT.ro pentru a afla detalii legate de protest.

UPDATE Aproximativ 80 de protestatari se aflau, imediat după ora 19.00, în Piața Libertății.


După câteva minute de liniște, aceștia au scandat „PSD, ciuma roșie”, „Justiție, nu corupție” sau „Demisia”, dar și o scandare originală: „Dragnea, visul tău e praf / Ai dosarul la OLAF”.

UPDATE 2 Cei aproximativ 200 de manifestanți au pornit în marș spre Tribunalul Timiș.

UPDATE 3 Protestatarii au convenit să se reîntâlnească duminică, la ora 19.00, în Piața Victoriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.