PSD Timiș, fără conducere statutară până vara viitoare

PSD Timiș, fără conducere statutară până vara viitoare

0
DISTRIBUIȚI

PSD Timiș va avea conducere statutară abia din anul 2018. Plecarea lui Sorin Grindeanu a afectat grav organizația, care însă a rămas una unită, susține președintele executiv Călin Dobra. Paradoxal, deși este cel mai mare partid in județ, PSD are și organizații unde are doar doi membri.

„Anul 2017 a fost cel mai delicat an prin care a trecut organizația din 1989 până în prezent și spun acest lucru pentru că dacă am dat în ianuarie premierul României am pierdut președintele organizației județene, după aceea a venit acea situație delicată în care PSD Timiș nu a mai avut premier. O spun cu mândrie și cu bucurie că am reușit să demonstrăm că suntem o echipă puternică. Am strâns rândurile și am mers mai departe. Să știți că organizația a trecut, și trebuie să recunosc, printr-o adevărată furtună și zbucium, nu a fost simplu.


Am demonstrat, în cazul organizației, că suntem o echipă puternică și că rezultatul din anul 2016 nu a fost unul întâmplător. La nivelul anului 2017, datorită tuturor greutăților prin care am trecut, am întrerupt analiza tuturor organizațiilor politice care nu au dat rezultate la alegerile din 2016, ceea ce ne obligă în anul 2018 să reluăm această analiză și să luăm măsuri în cadrul organizațiilor locale care nu au avut rezultate privind activitatea politică. Mai mult decât atât, în anul 2018, după ce vom avea alegeri politice în organizațiile locale, ne vom organiza și la nivelul județului unde va trebui să ne definitivăm echipa de conducere inclusiv în cadrul biroului județean, unde anumiți colegi nu au mai activat și și-au anunțat intenția de a lăsa locul liber pentru alții care doresc să se implice”, a declarat Dobra.

Întrebat când vor avea pesediștii din Timiș conducere statutară, Dobra a declarat că „e greu de estimat, pentru că vom proceda conform statutului și vom demara alegerile de la bază spre vârf. Mai mult ca sigur că până în vara lui 2018 trebuie să avem organizații statutare, alese, care să își pregătească următoarele alegeri, pentru că din vara lui 2018 discutăm de an pre-electoral. Există localități unde nu avem organizație, unde nici nu am avut candidat și avem o problemă. Nu sunt multe, Gottlob, Checea, va tebui să remediem situațiile. Ca să vorbești de organizație, trebuie să ai un anumit număr de membri. Doi, trei oameni nu reprezintă o organizație”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.