Șefii ACS Poli, la discuții lungi cu jucătorii care au amenințat că...

Șefii ACS Poli, la discuții lungi cu jucătorii care au amenințat că boicotează cantonamentul înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaș din cauza salariilor întârziate. „Au înțeles situația”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

Jucătorii lui ACS Poli vor intra în cantonament pentru duelul cu Gaz Metan Mediaș de mâine. Conform vicepreședintelui clubului, Radu Birlică, fotbaliștii au înțeles (din nou) situația în care se află clubul și nu se pune problema să nu se pregătească normal. Conducerea a avut astăzi o întâlnire cu fotbaliștii care a durat o oră.

Radu Birlică susține că nu s-a pus problema printre jucători de a boicota cantonamentul, antrenamentele sau, mai grav, de a nu intra pe teren la meciul următor.


Totuși, înainte de joc, fundașul Cristian Bocșan afirma tocmai ieri că el și colegii săi nu erau deciși dacă să intre sau nu în cantonament pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș. Mai mult, antrenamentul de ieri al echipei a început cu aproape 30 de minute întârziere și s-a încheiat cu o jumătate de oră mai repede. Jucătorii fiind convinși de Ionuț Popa să efectueze totuși o ședință de pregătire.

”Conducerea e alături de jucători și îi înțelege. Am avut o discuție de o oră cu jucătorii. Au înțeles situația. Nu s-a pus problema nicio secundă ca ei să nu intre pe teren sau în cantonament, să fie o problemă de grevă, nu știu de unde au apărut astea. Ei sunt profesioniști… Normal că sunt nemulțumiți de restanțe, dar nu s-a pus problema să nu intre în cantonament sau să nu-și respecte meseria… Nu e vorba de a răbda, toate cluburile au probleme financiare”, a declarat Radu Birlică, pentru PRESSALERT.ro.

Întrebat de noul termen așteptat de jucători, Birlică a evitat dar a precizat în cele din urmă ”că în decurs de maxim o săptămână” aceștia vor primi o parte din bani.

ACS Poli joacă mâine, de la ora 18.00, cu Gaz Metan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.