Renii au venit cu motocicleta: daruri pentru copii defavorizaţi, la Timişoara ...

Renii au venit cu motocicleta: daruri pentru copii defavorizaţi, la Timişoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-851024145">

Pentru al 11-lea an consecutiv, motocicliştii din Timişoara au înhămat renii la motocicletă şi s-au mobilizat pentru a ajuta copiii defavorizaţi în perioada sărbătorilor de iarnă.

Acţiunea a debutat în data de 18 decembrie la centrul de tip familial „Micuţa Diana“ şi se va încheia mâine, 23 decembrie.

„Anul acesta, prin multă bunăvoinţă şi dăruinţă, sprijiniţi de eforturi proprii, dar şi cu aportul şi contribuţii din partea unor prieteni şi oameni care cred în ceea ce facem, am reuşit să extindem campania astfel încât să aducem zâmbetele pe faţa a aproximativ 155 de suflete mai puţin norocoase. Reperele unde spiridusii din Timisoara Bikers au poposit sunt: centrul de tip familial „Micuţa Dina”, unde am fost în 18 decembrie, Centrul de tranzit pentru minori „Sfântul Nicolae”, pe 19 decembrie, şi Asociaţia „Speranţa”, pe 20 decembrie. Sâmbătă, 23 decembrie, vom vizita șapte familii – cazuri sociale – din Timişoara. Suntem noi tatuaţi şi îmbrăcaţi în piele, însa suflete toţi avem, iar ideea din spatele campaniei nu este doar să bucurăm aceste suflete, ci şi să scoatem la lumină aceste cazuri şi să oferim un mijloc şi o platformă prin care cei dornici să ajute să o poată face. Ne bucurăm la fel de mult dacă cineva fie face o donaţie, fie numai se interesează de un caz şi apoi face ceva în sensul ăsta. Toată lumea are dreptul la bucurie şi dacă putem să o oferim, de ce să nu o facem?“, ne-a declarat Alin Bozan, preşedintele Timişoara Bikers ONG, iniţiatorii acestei acţiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.