Revolution Festival Timișoara, în finala European Festival Awards

Revolution Festival Timișoara, în finala European Festival Awards

0
DISTRIBUIȚI

Revolution Festival este din nou pe lista scurtă a European Festival Awards. Anul trecut, evenimentul a fost nominalizat la două categorii: Best New Festival și Best Small Festival. „Anul acesta, România este bine reprezentată la European Festival Awards pentru că alături de Revolution Festival, printre finaliști, la alte categorii se numără: Electric Castle, Neversea și Untold Festival. 350 de festivaluri din 35 de țări au fost înscrise pentru premiile industriei.Suntem bucuroși pentru fiecare nominalizare în parte pentru că reprezintă promisiunea unui pas înainte“, spun organizatorii evenimentului.

European Festival Awards este cea mai importantă competiţie dedicată festivalurilor de pe continentul nostru.

„Prima parte a anului 2015 a fost crucială pentru realizarea Revolution Festival. Echipa din spatele celebrului EXIT Festival din Novi Sad (Serbia), oraș înfrățit cu Timișoara, împreună cu Flavius Băican, inițiatorul proiectului Revolution, și autoritățile locale lucrau din greu pentru a pune pe picioare noul eveniment al Timișoarei. După discuții lungi și după ce s-a tatonat terenul, Revolution a demarat într-un timp record: doar trei săptămâni. Pentru festival s-a ales locația perfectă, Muzeul Satului Bănățean, dar și un nume special care amintește de faptul că Revoluția Română a început în Timișoara”, au transmis organizatorii festivalului.


Din line-up-ul primei ediţii au făcut parte nume precum: DJ Fresh, Noisia, Modestep, Sabaton, DJ Marky ft. Stamina, Dubioza Kolektiv și mulți alții. În cea de-a doua ediţie Revolution Festival a avut parte de nume precum Suicidal Tendencie, Skunk Anansie, Juliette Lewis & The Licks sau Black Sun Empire, iar printre cei care au fost prezenţi în 2017 s-au numărat Rudimental, Eluveitie, GBH, Dubioza Kolektiv, Dubfire, Infected Rain, sau Lee Burridge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.