Primarul Robu acuză un nou boicot al PSD. Motivul pentru care ar...

Primarul Robu acuză un nou boicot al PSD. Motivul pentru care ar vrea un control la Consiliul Județean Timiș

1
DISTRIBUIȚI

S-au scurs cinci ani de zile de când administrația condusă de Nicolae Robu încearcă să construiască o parcare de mari dimensiuni în centrul Timișoarei.


Promisiune electorală a edilului, din 2012, aceasta nu poate fi construită din cauză că administrația Robu nu deține un teren potrivit în zona centrală. Unica soluție viabilă este un schimb de terenuri între Primăria Timișoara și Universitatea de Vest din Timișoara. Practic, pentru a primi de la UVT un teren situat pe strada Oituz, primăria ar trebui să dea la schimb clădirea Primăriei Vechi, din Piața Libertății. Schimbul trebuie să fie aprobat însă de Ministerul Educației, care este proprietarul de drept al terenului administrat de UVT. Primarul Nicolae Robu este convins că tergiversarea transferului e un nou boicot din partea PSD.

„Eu mă zbat să fac o parcare în zona centrală şi mă boicotează neaprobându-mi schimbul tot PSD, neacordând acel schimb de teren cu Univesitatea de Vest. Şi acolo ţinem un teren în centrul oraşului (n.r – în parcarea Comisariatului Judeţean Militar din centrul Timișoarei unde CJ Timiş deţine o parcare)? Pai valoarea acelui teren… Eu mă mir că nu vine cineva să facă o evaluare. Cât înseamnă ținerea acelui teren nefolosit. Și dacă nu s-a câștigat, să răspundă cineva pentru felul în care gestionează avuția publică, patrimoniul public”, a declarat Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.