Robu după criticile la adresa fântânii de 4 milioane de euro: „A...

Robu după criticile la adresa fântânii de 4 milioane de euro: „A cataloga așa ceva drept kitsch denotă semidoctism, snobism, clișeism”

1
DISTRIBUIȚI

Cu o criză de nervi la adresa jurnaliștilor, a guvernului şi la adresa celor care nu sunt de acord cu cheltuirea a 4 milioane de euro pentru construirea unei fântâni cu jocuri de lumini în Parcul Botanic – aşa pledează Nicolae Robu, pe Facebook, în legătură cu necesitatea investiţiei promise în campania electorală din 2012.

„Dacă nu strâng cel puțin 1000 de Like-uri în primele 5 ore de la postare, n-o mai fac! :)), nu pot să nu mă mir, o dată în plus, cât de departe poate merge prostia unora -mă refer, evident, la pretinși jurnaliști, nu la jurnaliștii adevărați, pe care-i stimez, cum am mai spus-o în nenumărate rânduri-, prostia unora care n-au înțeles, în pofida prezenței semnului «:))», joaca/gluma/ironia din acel post scriptum și și-au putut închipui că eu chiar iau decizii în funcție de numărul de like-uri / oră primite pe Facebook și-atât. Eu țin cont și de acest parametru -altfel n-aș face consultările-, părerea suporterilor mei este importantă pt mine, dar deciziile le fundamentez temeinic înainte de a mă consulta cu ei, cu ei mă consult doar asupra oportunității unui lucru sau altul.

Fără «:))» acum:
1.


Eu am câștigat detașat alegerile, cu zeci de mii de voturi, având printre promisiunile de campanie și acest obiectiv! Vrea cineva să nu-mi respect promisiunile?! Ce m-ar diferenția, atunci, de psd-iști?!

2. Sistemul de spectacole de muzică şi jocuri de apă şi de lumină este un obiectiv extrem de important pentru orașul nostru, inspirat din realizări similare din orașe celebre ale lumii -Barcelona, Dubai, etc.-, creație a unor colective pluridisciplinare formate din artiști, arhitecți, ingineri și alți specialiști de marcă. A cataloga așa ceva drept kitsch denotă semidoctism, snobism, clișeism, în cel mai bun caz! Un asemenea obiectiv ne va oferi nouă, timișorenilor, noi modalități de a ne delecta, de a ne bucura sufletele și va conferi orașului nostru un plus de atractivitate. Veți vedea, cu toții -și fiți siguri că veți vedea, doar mă cunoașteți!- câtă lume va veni în Timișoara țintit pt acest obiectiv. El se va adăuga inspirat vaporașelor de pe Bega -pt că vom circula cu ele în curând, dacă va fi nevoie eu neavând rețineri să apelez la Comisia Europeană și la justiție contra Guvernului României, dacă acesta va continua să fie boicotor!-, minunatului nostru Centru Istoric devenit pietonal, superbei Piața Victoriei și ea pietonală, malurilor Begăi reamenajate, rarisimelor parcuri, mall-urilor, apoi, într-un alt registru, instituțiilor culturale: muzee, teatre -avem patru!-, casa de cultură municipală, casa de cultură a studenților, cinematografele, opera, filarmonica, etc.”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Domnule primar, dumneata ai proprietatea cuvintelor? Atuci cand vorbesti de semidoctism, snobism, cliseism… N-au putea dumneata sa te ocupi de promisiuni mai serioase? Dumneata stii in ce hal a ajuns transportul in comun in orasul asta? Dumneata stii in ce hal sunt trotuarele din cartiere in care eventual treci doar cu masina? Dumneata stii cum arata asa-zisele alei din o multime de „rarisime parcuri” ale orasului? Dumneata stii cam care e situatia cinematografelor din oras? Dar poate stii sa aduci un semodict la conducerea teatrului german, ca tot te lauzi cu el, caci nu-i asa, la fel ca in problema fantanii, daca vrei, poti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.