Robu îl acuză pe fostul premier Grindeanu că vrea să își facă...

Robu îl acuză pe fostul premier Grindeanu că vrea să își facă polivalentă lângă casă. Ce vrea primarul de la CJ Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, cere public Consiliului Județean Timiș să îi dea Stadionul „Dan Păltinișanu”. Într-o postare pe Facebook, Robu atacă din nou social-democrații pe tema locației sălii polivalente de 16.000 de locuri, care ar urma să fie construită de Compania Națională de Investiții și spune că vinovat pentru locația propusă de PSD pentru sala polivalentă de la Giroc este fostul premier Sorin Grindeanu.

„A trebuit să ajungă psd-istul Sorin Grindeanu prim-ministru pentru ca locația excelentă propusă de mine pt sala polivalentă, în zona stadionului «Dan Păltinișanu», locație agreată inițial cu entuziasm de specialiștii CNI, să fie respinsă de CNI, fără a se cere o altă locație în Timișoara și să se vorbească, în schimb, despre realizarea sălii în comuna Giroc, unde locuiește dl Sorin Grindeanu”, a scris Robu pe Facebook.

În cadrul aceleiași postări, primarul cere CJ Timiș să transfere primăriei Stadionul „Dan Păltinișanu”, pe care CJ Timiș vrea să îl demoleze.


„Mi-ar plăcea ca, în contrapartidă, CJT să transfere Primăriei stadionul «Dan Păltinișanu», pt că ar fi păcat ca el să fie demolat, câtă vreme orașul duce lipsă atât de gravă de stadioane, iar el ar mai putea fi folosit ani buni în diverse scopuri (rugby, fotbal Liga 2, atletism). Primăria ar fi dispusă să investească în reabilitarea lui, inclusiv în amenajarea pistei de alergare și a altor facilități pt atletism. Și noi considerăm -aici suntem de acord cu dl Președinte CJT Călin Dobra- că investiții majore, de transformare a lui într-un stadion modern nu se justifică, soluția fiind construirea unui stadion completamente nou. 7. Sper că această atitudine pozitivă, constructivă, subordonată exclusiv binelui Timișoarei -și implicit județului și întregii regiuni- va fi împărtășită și de dl Președinte CJT Călin Dobra și că vom putea încheia, dincolo de tot ce ne desparte în plan politic -și, după trista experiență USL, ne va despărți întotdeauna!-, un pact de cooperare administrativă, în interesul comunităților noastre, comunități care au atâtea și atâtea așteptări de mai bine de la noi. Și că, urmare a acestui pact, Timișoara va ajunge să aibă și nouă sală polivalentă și nou stadion și centură auto ocolitoare și spital regional ș.a”, a mai scris Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.