Rosario Internullo: „Timişoara are un public frumos şi am avut multe petreceri...

Rosario Internullo: „Timişoara are un public frumos şi am avut multe petreceri reuşite“. Când revine în Banat

0
DISTRIBUIȚI

Rosario Internullo, unul din cei mai populari DJ din ţara noastră, revine în Timişoara la sfârşitul acestei săptămâni pentru o petrecere care poartă numele de de Sentimente Colorate.

„Timişoara este un oraş care îmi place pentru că are un public frumos. Am mulţi prieteni în Timişoara şi am avut multe petreceri reuşite, în Zambara, No Name sau River Deck, ca să menţionez doar câteva. Acum îmi fac debutul la database şi sunt foarte încântat de invitaţia primită. Recent, am încheiat colaborarea cu Cyclic şi am înfiinţat o agenţie de booking, o şcoală de DJ şi management care se numeşte Intersound. Sunt încă la început dar în curând vom da drumul şi la cursuri de DJ şi vom lua şi alţi DJ în rosterul nostru. Pe partea de producţie o să apară un nou E.P. împreună cu Dobrokan, se va numi Piper A. “, ne-a declarat Rosario Internullo.

Artistul s-a nascut în Sicilia pe 8 mai 1973 şi a fost pasionat încă de mic copil de sunete.


La vârsta de 14 ani a început să lucreze într-un radio local, iar doi ani mai târziu şi-a făcut prima apariţie într-o discotecă din sudul Italiei. La vârsta de 19 ani, la începutul anilor ‘90, Rosario se mută la Londra unde are primul contact cu muzica house. Începe să mixeze într-un mic disco-bar din capitala Angliei. După un an, se întoarce în Sicilia şi în scurt timp devine unul dintre cei mai căutaţi DJ-i ai insulei. Aşa începe şi colaborarea cu cel mai cunoscut brand din Sudul Italiei (Athmosphere) şi devine rezident la cele mai în vogă cluburi. Între timp primeşte o oferta de la renumitul Factory din Athena unde rămâne rezident 6 luni, după care se mută în Spania. În toată această perioadă, Rosario acumulează experienţa şi începe să pună muzica împreună cu DJ-i de talie mondială: David Morales, Frankie Knuckles, Francesco Farfa, Deep Dish, Lil Lewis etc. În 1996 se întoarce în Italia unde sound-ul lui şi modul de a comunica cu publicul îl fac din ce în ce mai căutat în cele mai exclusiviste cluburi. Este omniprezent la cele mai tari afterhours-uri cu cei mai tari DJ-i ai momentului. În 1998 Rosario ajunge în România şi este invitat să se ocupe de afterhours în clubul Zerillos, primul afterhours organizat în România, şi care încet încet câştigă o foarte mare popularitate. De-a lungul anilor, Rosario a devenit unul din cei mai cunoscuţi DJ din ţara noastră şi a lansat printre altele şi „Sentimente“, un adevărat imn pentru clubberii din România.

Rosario Internullo va mixa sâmbătă, 23 decembrie, la clubul database alături de Livia Andrei şi Spasmo, iar biletele costă 20 lei înainte de ora 1.00 şi 30 lei după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.