Scena muzicală timişoreană la raport: lansarea vinilului Made in TM VIDEO

Scena muzicală timişoreană la raport: lansarea vinilului Made in TM VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Made in TM, cea de-a noua compilaţie anuală dedicată exclusiv muzicienilor locali, pregătită, ca în fiecare an, de către cei de la anonimTM, va fi lansată joi, 21 decembrie, de la ora 19.00, la Club D’arc.

„După ce anul trecut One Take s-a înregistrat în subsolul magazinului U-Man de pe strada A.Pacha, anul acesta ne-am gândit să avem mai multe locaţii pentru că sprijinim iniţiativele independente pe orizontală, de aceea este important ca barurile, cafenelele, cluburile şi, de ce nu, birourile, magazinele sau manufacturile oraşului, care sunt parte importantă a vieţii şi spiritului timişorean, să se implice şi ele în sprijinirea artiştilor.


Alegem locaţii diferite pentru fiecare trupă pentru că şi ele sunt foarte diferite, iar culisa ar trebui să sublinieze caracterul fiecăruia, reprezintă publicul fiecăruia, pentru care aceste locaţii depun un efort considerabil care ar trebui apreciat. One Take este, ca de obicei la Made in TM, un proiect win-win, din care toată lumea câştigă, trupele, locaţiile, studiourile, mişcarea în general“, spune Dudu, din partea celor de la Made in TM.

Dincolo de noutatea legată de numărul de locuri unde au avut loc înregistrările, Made in TM vine cu o altă altă surpriză plăcută: anul acesta compilaţia apare pe vinil! Pe faţa A a vinilului se vor găsi Sweet Wednesday- I’m On It (Cafeneaua Aethernativ), Paratrăznet- Cinciu Minciu (magazinul U-Man), Implant Pentru Refuz- March to the End (La Căpiţe Open Air), Grave For Sale- Buddha’s Palm (Manufactura) şi ALL Friends Band- She’s Got The Move (magazinul Soundcreation). Pe cealaltă faţă a vinilului se vor găsi Brigada Artistica Urbană- Stronger (grădina cafenelei D’arc), Blazzaj- Ghetoul De Aur (Reflektor Venue), JazzyBIT- A Moon Ra (fabrica Clinica de Bere) şi Exit Oz- Water In Peaches-(în curte la Hostel Costel). Vinilul se poate pre-comanda aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.