SCM Politehnica, la turație maximă pe final de an. Alb-violeții s-au impus...

SCM Politehnica, la turație maximă pe final de an. Alb-violeții s-au impus la scor în Vaslui și vor ierna la două puncte distanță de lider

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

Formația pregătită de Pero Milosevic pare să fie într-o formă foarte bună. După succesul clar cu Dunărea Călărași din weekend, SCM Politehnica s-a impus fără emoții și pe terenul celor de la HC Vaslui, scor 35-28. Didi Hrimiuc a făcut cel mai bun său meci de la sosirea în Banat și și-a ajutat echipa să încheie anul pe locul 2 în Liga Zimbrilor.

Primele minute au fost echilibrate, apoi Poli a fost echipa care s-a desprins pentru prima dată la două goluri diferență în urma reușitei lui Vuk Milosevic pentru 7-5.


Ecart înregistrat și la jumătatea primei reprize, după care bănățenii au ajuns la +5. Totuși, la pauză meciul părea departe de a fi rezolvat de alb-violeți, care conduceau cu 17-14. SCM Politehnica s-a desprins însă decisiv după pauză. Hrimiuc a spart noi bariere, punctând pentru 23-17 (min. 38), apoi pentru 27-19 (42). Totul era practic jucat cu cinci minute înainte de final, când diferența era de nouă goluri în favoarea vizitatorilor după reușita lui Marjanovic.

O nouă victorie concludentă pentru formația pregătită de Pero Milosevic. Timișorenii vor ierna astfel în Liga Zimbrilor pe poziția secundă, cu 32 de puncte, la doar două distanță de liderul CSA Steaua.

SCM Politehnica (marcatori): Orbovic (2 goluri), K. Milosevic (6), V. Milosevic (2), Neamțu (1), Marjanovic (9), Hrimiuc (10), Cîmpan (2), Șania (3) și Fenici (1).

SCM Politehnica Timișoara va mai disputa un meci în acest an calendaristic. Sâmbătă, de la ora 14.00, alb-violeții vor juca pe teren propriu în compania Științei Bacău pentru un loc în primele patru formații din Cupa României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.