SCM Politehnica urcă provizoriu pe podium după succesul cu Minaur Baia Mare....

SCM Politehnica urcă provizoriu pe podium după succesul cu Minaur Baia Mare. Final fără emoții pentru elevii lui Pero Milosevic în ultima rundă a turului

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

Handbaliștii alb-violeți s-au impus poate mai lejer decât se așteptau în duelul vechilor orgolii cu Baia Mare. SCM Politehnica a trecut de Minaur, scor 26-19, în ultima etapă a turului. În urma acestui succes elevii lui Pero Milosevic au urcat, cel puțin temporar, pe locul 3 în Liga Națională.

SCM Poli a făcut o primă repriză bună, în special pe faza defensivă.


11-7 a fost scorul la pauză în favoarea timișorenilor, pentru care Daskaloski a salvat patru execuții de la 7 metri. Replica maramureșenilor a fost mai puternică la reluare. Maramureșenii reușind să marcheze în jumătate din timp câte goluri au realizat în întreaga repriză I: 7. Sabou a reușit să egaleze la 14-14, dar pentru Minaur finalul avea să consemneze o cădere din toate punctele de vedere. Alb-violeții au traversat o nouă perioadă bună iar Vuk Milosevic a refăcut avantajul de patru goluri pentru Poli pe fondul eliminării lui Haiduc. Mai mult, cu opt minute înainte de final Marjanovic sparge și această barieră și adâncește apoi prăpastia la opt goluri diferență: 24-16. Ultimele faze nu mai puteau astfel deturna soarta întâlnirii.

Cu acest succes SCM Poli acumulează 26 de puncte și urcă pe locul 3, poziție pe care o va ocupa cel puțin până mâine, când e programat duelul dintre Odorhei și Dinamo. Următorul joc al bănățenilor va fi miercuri, de la ora 14.00, pe teren propriu cu Suceava, în Cupa României.

SCM Politehnica (marcatori): Krsto Milosevic 6 goluri, Marjanovic 6, Cîmpan 3, Orbovic 3, Lasica 2, Vuk Milosevic 2, L. Ștefan 1, Hrimiuc 1, Șania 1, Fenici 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.