SCM Politehnica a trecut cu ușurință de Suceava în optimile Cupei României....

SCM Politehnica a trecut cu ușurință de Suceava în optimile Cupei României. Elevii lui Pero Milosevic le-au făcut juniorilor alb-violeți cadouri de Moș Nicolae FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

SCM Politehnica Timișoara nu a avut probleme în meciul de Cupă programat pe teren propriu. Handbaliștii alb-violeți au învins-o la scor pe CSU Suceava: 39-30, în duelul disputat în manșă unică. Echipa pregătită de Pero Milosevic a obținut astfel accesul în primele opt echipe ale competiției KO.

SCM Poli a avut astăzi un meci la îndemână. Sucevenii au ținut pasul doar în primele 20 de minute cu bănățenii. La pauză diferența era deja consistentă în favoarea gazdelor alb-violete: 21-14. Ecartul a continuat să se mărească în partea secundă. Poli a avut până la final 11 marcatori și a cunoscut un avantaj de 13 goluri cu nouă minute înainte de final. Mai mult, câțiva dintre jucătorii de bază, precum Orbovic și Marjanovic, au fost odihniți pentru misiunile mai grele care urmează pe final de an.

Pentru SCM Poli urmează duminică, de la ora 16.30, un nou duel pe teren propriu, de această dată în campionat cu mai incomoda Dunărea Călărași.


La mijlocul lunii alb-violeții vor disputat și jocul din sferturile de finală ale Cupei.

SCM Politehnica (marcatori): Neamțu 6 golui, L. Ștefan 6, Lasica 4, Păiuș 4, Hrimiuc 4, Vuk Milosevic 3, K. Milosevic 3, Santeiu 3, Șania 2, Uruianu 2, Cîmpan.

Cadouri pentru juniori

Înaintea partidei de azi elevii lui Pero Milosevic au făcut un gest frumos pentru juniorii lui Poli. Tinerii handbaliști au fost premiați de Moș Nicolae și și-au meritat cadourile deoarece au avut un parcurs remarcabil în faza zonală a campionatului național. Aceștia s-au și antrenat cu seniorul echivalent pe postul pe care speră să pătrundă în handbalul mare. Acțiunea a fost gustată de Șania și compania care au avut câteva ore mai târziu poftă de goluri cu bucovinenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.