SCM Timișoara a încheiat anul cu un eșec dramatic la Satu Mare....

SCM Timișoara a încheiat anul cu un eșec dramatic la Satu Mare. Americanca Maegan Conwright, record stagional de puncte

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Timișoara / Facebook

Formația feminină de baschet SCM Timișoara a pierdut după prelungiri jocul de la Satu Mare din runda a 12-a a Ligii Naționale.


Gazdele s-au impus dramatic, în ”overtime”, scor 91-86, după ce scorul a fost egal (77-77) la capătul celor patru sferturi ale partidei. Nou promovata alb-violetă a încheiat anul 2017 la jumătatea ierarhiei.

Primul sfert a fost câștigat de CSM Satu Mare cu 21-13. Deși bănățencele s-au impus în următoarele trei părți ale întâlnirii, după 40 de minute de joc s-a înregistrat egalitate perfectă. Conwright, autoare a nu mai puțin de 32 de puncte astăzi, ar fi putut aduce victoria oaspetelor chiar în final. În repriza suplimentară de prelungiri însă gazdele și-au creat un avantaj decisiv, +8 în urma coșului reușite de Lazăr.

Pe lângă Maegan Conwright, care a stabilit un record stagional prin cele 32 de puncte marcate ieri seară, pentru SCM au mai înscris: Lloyd (24 de puncte), Filip (3), Ardelean (4), Brosovszky (8), Kiriienko (8) și Burdgess (7). De la Satu Mare s-a remarcat Taneisha Harrison, autoare a 28 de puncte.

SCM Timișoara e pe locul 5 cu 15 puncte în LNB iar gruparea din Satu Mare ocupă locul 2 cu 19 puncte. Formația pregătită de Mihai Coldea va relua jocurile oficiale în 2018 cu o deplasare în fief-ul rivalei din Arad (6 ianuarie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.