Seminar despre Regulamentul de Protecție a Datelor cu Caracter Personal, la Timișoara,...

Seminar despre Regulamentul de Protecție a Datelor cu Caracter Personal, la Timișoara, adresat firmelor. Cum puteți participa

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș vine din nou în sprijinul firmelor din județ. De data aceasta, instituția organizează un seminar de prezentare a Regulamentului de Protecție a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), în scopul planificării pașilor de implementare a acestuia în cadrul companiilor.

Evenimentul are loc în data de 8 decembrie, ora 10.00, în sala CEDO a CCIA Timiș, din Piața Victoriei, nr.


3, fiind organizat împreună cu Camera de Comerț Britanico-Română.

“Începând cu data de 28 mai 2018, companiile din toată lumea care stochează și procesează date despre cetățenii UE vor fi nevoite să se conformeze GDPR. Amenzile posibile pentru non-conformare pot ajunge de la 2 – 4% din cifra de afaceri globală până la 20 milioane euro, în funcție de suma care este mai mare”, explică reprezentanții CCIA Timiș.

La seminar vor participa ca lectori atât specialiști în aplicarea managementului securității informaționale, cât și avocați și consultanți cu experiență în implementarea procedurilor privind sistemul de protecție a datelor cu caracter personal.

Participarea firmelor este gratuită, pe baza invitației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.