Soția directorului Oficiului Teritorial pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Adrian Pășcuță, dată...

Soția directorului Oficiului Teritorial pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Adrian Pășcuță, dată dispărută UPDATE Cine a anunțat poliția

0
DISTRIBUIȚI

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Timiș au trimis astăzi un comunicat prin are anunță dispariția Sofiei Loredana Pășcuță, în vârstă de 35 de ani. Este vorba despre soția lui Adrian Pășcuță, fost consilier județean liberal, directorul Oficiului Teritorial pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii. Aceasta nu mai a fost de văzut de trei zile. În 12 decembrie a plecat din locuința sa din Timișoara, dar nu s-a mai întors.

Femeia are 35 de ani.


Polițiștii au făcut publice semnalmentele acesteia: „Sofia Loredana Pascuţa poate fi recunoscută după următoarele semnalmente: 1,65 metri înălţime, 60 de kilograme, păr roşcat, tunsă scurt şi ochi căprui. Atunci când a dispărut, femeia purta pantaloni de tip blue jeans, palton gri, ghete negre şi un fular gri cu roşu. Cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea femeii sunt rugați să sune la numărul  unic de urgență 112″. 

Cei doi au trei copii împreună, însă sunt despărțiți. Recent, Sofia Loredana Pășcuță l-a acuzat, pe pagina sa de Facebook, pe soțul său că o abuzează fizic.

Până la ora publicării acestui articol, Adrian Pășcuță nu a putut fi contactat.

UPDATE Potrivit unor surse apropiate familiei, mama Sofiei a fost cea care a anunțat dispariția acesteia. De ceva timp, femeia se mutase la mama sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.