Suporterii Politehnicii Timișoara au dus daruri în estul județului. Peste o sută...

Suporterii Politehnicii Timișoara au dus daruri în estul județului. Peste o sută de copii vor avea sărbători mai luminate grație druckerilor FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1023461457">
Foto: Emanuel Titus Ilieși

Pentru al optulea an consecutiv Asociația Suporterilor Timișoreni ”Druckeria” a făcut o parte din munca lui Moș Crăciun. Nu mai puțin de opt localități din estul județului Timiș au fost vizitate cu daruri de către suporterii Politehnicii și ajutoarele lor. Vizate au fost, ca de fiecare dată, familiile care au nevoie de un sprijin suplimentar pentru a avea un Crăciun fericit.

Nu mai puțin de 59 de familii au fost atinse de gestul suporterilor timișoreni. Iar 108 copii vor avea cu siguranță parte de măcar o parte din spiritul sărbătorilor de iarnă. Pietroasa, Fărășești, Crivina de Sus, Poieni, Margina, Zorani, Breazova și Sintești au fost localitățile vizitate dis-de-dimineață de ultrași și nu numai.

Mai multe cluburi sportive din orașul de pe Bega s-a alăturat tradiționalei ”Acțiuni de Crăciun” organizate de fani alb-violeți. Formațiile de volei feminin Politehnica și UVT Agroland, echipa de handbal masculin CSU Politehnica și cea de baschet masculin BC SCM Timișoara au contribuit de asemenea cu numeroase cadouri.

Cei mici s-au ales cu jucării și materiale cu însemnele Politehnicii, în timp ce părinții lor au primit inclusiv alimente pentru a pregăti o masă completă de Crăciun. Timișorenii au donat inclusiv sânge pentru a contribui la reușita acțiunii din acest an iar toți doritorii au putut ajuta cu ce bunuri pot în zilele premergătoare călătoriei în capătul estic al Timișului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.