Teribilist de 16 ani, în comă la spital după ce a gonit...

Teribilist de 16 ani, în comă la spital după ce a gonit pe străzi într-un Audi și a intrat într-un stâlp. Ce au descoperit polițiștii FOTO

2
DISTRIBUIȚI

Un tânăr din localitatea timişeană Sânnicolau Mare se zbate între viaţă şi moarte, după un gest de teribilism pe care l-a făcut ieri dimineaţă.

Băiatul, în vârstă de 16 ani, i-a luat maşina unui prieten,  un Audi A3, a gonit pe DN6, pe străzile din Sânnicolau Mare, îndreptându-se spre centru.

Din cauza vitezei excesive şi a şoselei umede, atunci când se afla în curbă „la Monu”, a pierdut controlul volanului. Incidentul a avut loc în jurul orei 6.00, tânărul sfârşind într-un stâlp de susţinere a electricităţii. Deşi era inconştient, băiatul a fost găsit cu semne vitale, iar acum se află în comă. Potrivit unor surse apropiate anchetei, acesta ia luat maşina unui prieten fără să primească acordul. „Un tânăr de 16 ani a condus un autoturism pe DN6, iar la intersecţia străzilor Gării şi drumul Timişoarei din Sânnicolau Mare a pierdut controlul autoturismului şi a părăsit partea carosabilă, în partea dreaptă a sensului de deplasare, intrând în coliziune cu indicatoarele rutiere din afara părţii carosabile, după care a fost proiectat într-un stâlp de susţinere a reţelei electrice.


În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere fără premis şi vătămare corporală din culpă”, a declarat Ionuţ Sârbu, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

Pompierii din partea Subunităţii de Pompieri Sânnicolau Mare l-au transportat pe băiat de urgență la spital, cu o autospecială SAJ. „Accidentul a avut în jurul orei 6.00, atunci când un tânăr care se afla singur în maşină a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp. Persoana a rămas încarcerată şi a fost predată unei ambulanţe SAJ, inconştientă, dar cu semne vitale. De la Subunitatea din Sânnicolau Mare la locul intervenţie s-a deplasat o autospecială cu modul de descarcerare şi cinci subofiţeri”, a declarat Elena Megherea, purtător de cuvânt al ISU Timiş.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.