Timişoara e pe harta petrecerilor: sute de străini au venit să-l vadă...

Timişoara e pe harta petrecerilor: sute de străini au venit să-l vadă pe DJ-ul american Seth Troxler FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-672338108">

Scena clubbing din Timişoara a avut parte de un moment deosebit la sfârşitul săptămânii trecute, odată cu venirea celebrului DJ american Seth Troxler, eveniment care a avut loc la clubul database.

Petrecerea numită Evangelion l-a avut în prim plan pe artistul american care se mândreşte cu o carieră longevivă de peste 15 ani, cu un background muzical imens şi o tenacitate extraordinară. Artistul care şi-a început cariera la vârsta de 16 ani, în Detroit, la clubul The Works, fiind în acelaşi timp şi vânzător la un magazin de vinyl-uri a dobândit o mult mai bună înțelegere a rave-urilor şi a istoriei muzicii, fapt care îl face să mixeze cu succes diverse stiluri muzicale. Alături de el, în main room a mai fost prezent Cirillo, residentul Circo Loco la DC10 Ibiza şi JUST2, în timp ce în Room 2 a fost prezent Rhadow.

„Ar fi multe de spus despre evenimentul ce tocmai a trecut, dar o să mă rezum la a spune că mi-am îndeplinit un vis de-al meu şi totodată a multor oameni ce îşi doreau să îl asculte pe Seth Troxler la Timişoara. Peste 1000 de oameni au venit să îl asculte din aproape toate colțurile țării, dar şi din străinătate. E mai mult decât evident că îl declar un real succes, cel mai mare de până acum la database. Eforturile sunt mari de fiecare dată însă realizez că încă merită, mă fac pe mine fericit în primul rând, dar şi pe oamenii ce trec pragul clubului. Energia resimțită, muzica,mulțimea, cuvintele de laudă, toate astea te fac să îți doreşti din ce în ce mai mult, partea buna e că în acest moment sunt sigur că nu vor rămâne la rangul acesta, vor deveni realitate. Pentru lunile ce vor urma pregătim nişte surprize muzicale foarte iubite pe plan mondial, sperăm că şi aici. Viitorul sună bine, sună atât de bine încât abia aştept să îl “asculte” toată lumea. Un sfert din oamenii prezenţi la petrecere au fost străini şi printre aceştia s-au numărat şi promoteri de evenimente din ţările vecine dar şi staff-ul de la Techno Station“, ne-a declarat Cosmin Eparu, organizatorul acestui eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.