Timişoara se îmbogăţeşte cu un nou festival. Vezi când va avea loc...

Timişoara se îmbogăţeşte cu un nou festival. Vezi când va avea loc SoundArt VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Melomanii timişoreni vor avea parte în 2018 de un nou festival, prima ediţie a evenimentului SoundArt urmând să aducă în oraşul nostru o serie de nume interesante.

După excelenta primire din partea publicului la prima edţie a SoundArt de la Bucureşti, Stoned Jesus vor fi prezenţi la prima editie SoundArt Timişoara, eveniment care va avea loc între 10 şi 12 mai 2018. Dacă in 2017 Stoned Jesus au avut un setlist în care au cântat în intregime albumul Seven Thunders Roar, la SoundArt Festival 2018 trupa va cânta în premieră piese noi de pe viitorul album de studio. Legendarii stoneri ucraineni se alătură trupelor confirmate până în acest moment: Somali Yacht Club şi Methadone Skies. Abonamentele pentru eveniment pot fi achiziţionate la preţ promoţional de 50 de lei pentru trei zile, acestea găsindu-se la Manufactura. Următoarele abonamente în valoare de 70 de lei se vor pune în vânzare în luna ianuarie a anului viitor.

Stoned Jesus este cu siguranţă cea mai cunoscută trupă din Europa de Est când vine vorba de stoner rock/psychedelic.


Ucrainenii sunt renumiţi pentru regalul de doom metal tradiţional, stoner rock şi psychedelic pe care îl prezintă cu succes fanilor la fiecare show al trupei, cât şi pe cele trei albume de studio lansate până în acest moment. Trupa se va afla în European Spring Tour 2018 şi va concerta şi în Bucureşti, Cluj Napoca, Iaşi şi Satu Mare. Turneul este organizat de Cavalleria Events şi acoperă România, Ungaria şi Bulgaria.

Somali Yacht Club, una dintre cele mai importante titulaturi stoner din Ucraina, confirmă prezenţa la SoundArt 2018 şi garantează o tranţă live în cheie psihedelic stoner rock, asezonat cu influenţe shoegaze şi post-metal. Trio-ul şi-a început activitatea în 2010, după un jam session la care au participat mai multe trupe, proiectul devenind în scurt timp trupa principală pentru toţi membrii săi. Tot în 2010, demo-ul „Sandsongs” a fost lansat, urmat de participarea trupei la numeroase festivaluri din Europa precum Desertfest, Sonicblast Moledo, Metronome Festival, Inne Brzmienia, Žiežmariai, Respublica. Albumul de debut Somali Yacht Club, „The Sun” a fost lansat în 2014 şi a fost urmat de un turneu de promovare alături de Etherial Riffian.

Methadone Skies este o trupă formată în 2009 în Timişoara care a lansat până acum patru materiale discografice. De-a lungul anilor trupa care abordează psychedelic/progressive/stoner/metal a urcat pe scenă alături de formaţii ca Samsara Blues Experiment, Monkey3, My Sleeping Karma, Dyse, Toner Low.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.