Timișorenii, încurajați să „adopte” un copil special pentru a putea beneficia de...

Timișorenii, încurajați să „adopte” un copil special pentru a putea beneficia de ședințe de terapie în apă. Cum puteți ajuta

0
DISTRIBUIȚI

hidroterapie

Timișorenii cu suflet mare sunt încurajați să facă o faptă bună la finalul acestui an. Astfel, Asociația Școala Mamei Junior îi provoacă să doneze cel puțin cinci lei pentru ca aproximativ 300 de copii cu dizabilități să poată beneficia și în anul 2018 de ședințe gratuite de terapie în apă.

Doar în acest an, prin programul “Hidroterapia” au fost oferite ședințe gratuite de terapie în apă la peste 250 de copii cu diferite afecțiuni, iar anul 2018 vine cu încă 50 de copii speciali.

„Dacă acum câțiva ani am început acest program prin care ofeream ședințe gratuite de hidroterapie unui grup de șapte copii, astăzi numărul copiilor care ne solicită ajutorul este de peste 450, din care 250 ajung săptămânal la noi.


Astfel, costurile acestui program sunt în continuă creștere pentru a putea accepta fiecare nou copil pentru a cărui parinte ne sună disperat după o soluție. Avem copii de vârste diferite, de la cel mai mic, prematur, născut la 28 de săptămâni, care a venit din a treia lună de viață, până la adolescenți care deja au ieșit din programul nostru (patru dintre ei au promovat examenul de Bacalaureat și sunt azi studenți)”, transmit reprezentanții ONG-ului timișorean.

Copiii care beneficiază de astfel de ședințe gratuite de hidroterapie au afecțiuni diverse, de la foarte grave la ușoare, precum: tetrapareze, hemiplegii, boli autoimune, tulburări de comportament, deficiențe în sfera auditivă sau vizuală. Costul unei ședințe de hidroterapie este de 20 lei/copil.

Mai multe informații despre cum puteți dona sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.