Tragedie în prag de Anul Nou: un tânăr de 18 ani și-a...

Tragedie în prag de Anul Nou: un tânăr de 18 ani și-a pus capăt zilelor culcându-se în fața trenului. Ce l-a făcut să se sinucidă

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr de 18 ani a recurs la un gest tragic, cu doar două zile înainte de sfârșitul anului.


Acesta s-a sinucis, întinzându-se liniștit pe calea ferată, fiind inevitabil de tren. Totul s-a petrecut pe relația Timișoara – Oradea, în raza localității arădene Sântana, scrie aradon.ro. Mecanicul de locomotivă l-a văzut în ultimul moment pe tânărul întins pe linii și nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul.

„Din primele cercetări la fața locului, s-a stabilit faptul că un bărbat de 50 de ani din Arad, în calitate de mecanic de tren, a condus garnitura Regio 3115 pe relația Timișoara – Arad – Oradea iar la kilometrul CF 25+75, pe raza localității Sântana, a accidentat mortal o persoană de sex masculin care era întinsă pe șine. Continuăm cercetările în vederea identificării victimei și stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Arad, pentru sursa citată.

Potrivit unor surse, băiatul suferea de depresie după ce s-a despărțit de prietena sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.