Un elev din Timiș, premiat la o olimpiadă internațională, a fost recompensat...

Un elev din Timiș, premiat la o olimpiadă internațională, a fost recompensat de Ministerul Educației

0
DISTRIBUIȚI

Un elev din județul Timiș a fost recompensat cu peste 4.000 de lei de Ministerul Educației Naționale pentru rezultatele remarcabile obținute în acest an. Este vorba de Sergiu Novac, înscris în clasa a X-a la Colegiul Național “Coriolan Brediceanu” din Lugoj.

Potrivit reprezentanților unității de învățământ timișene, Sergiu Novac a fost laureat, în acest an, al Olimpiadei Internaționale pluridisciplinare Tuymaada, desfășurată în Rusia, unde a primit mențiune.

“Cu prilejul festivităţii de premiere a olimpicilor români care s-au remarcat în anul 2017 la concursurile internaţionale pe discipline şcolare, domnul ministru al educaţiei naţionale, Liviu Marian Pop l-a premiat, alături de alţi 167 de elevi, şi pe Sergiu Novac, elev în clasa a X-a al instituţiei de învăţământ lugojene, laureat al Olimpiadei Internaţionale pluridisciplinare Tuymaada, iar Colegiul Naţional „Coriolan Brediceanu” a primit o diplomă de onoare”, transmite Colegiul Național “Coriolan Brediceanu” din Lugoj.

De asemenea, Sergiu Novac a primit și o diplomă de onoare din partea Comisiei pentru Învăţământ, Ştiinţă, Tineret şi Sport a Senatului României, „ca semn al recunoaşterii şi preţuirii performanţelor prezente şi viitoare”.


O astfel de diplomă a primit și profesoara Adriana Mariş, „ca semn al preţuirii pentru strădaniile de a înălţa şcoala românească” şi Colegiului Naţional „Coriolan Brediceanu” „în semn de omagiu şi preţuire pentru generaţiile de profesori şi elevi care au dat strălucire şcolii prin performanţă”.

Colegiul lugojean este singura şcoală din judeţul Timiş evidenţiată astfel în 2017 şi se alătură altor 88 de şcoli din întreaga ţară premiate pentru performanţa elevilor lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.