Tir cuprins de flăcări pe autostrada vestului. Care sunt cauzele incidentului FOTO

Tir cuprins de flăcări pe autostrada vestului. Care sunt cauzele incidentului FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1145642151">
Foto: Facebook / ISU Arad

Un tir a fost cuprins de flăcări în această dimineaţă, în timp ce se afla într-o parcare de pe A1 Arad – Timişoara. Nu doar autotrenul a suferit pagube, dar şi întreaga încărcătură, adică produse alimentare, potrivit aradon.ro.

Imediat după ce a reuşit să iasă din cabină, şoferul a sunat de urgenţă la numărul 112. Bărbatul a declarat că a oprit pentru a se odihni, iar la un moment dat cabina a fost cuprinsă de fum. La faţa locului s-a intervenit din partea Detaşamentului de Pompieri Arad cu două autospeciale. „Marți dimineață, în jurul orei 05.20, Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit într-o parcare de pe autostrada A 1 – la km 529 -, pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la un autotren. Intervenția s-a executat cu două autospeciale de stingere și nouă subofițeri. În momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la capul tractor generalizat, violent și propagat la o parte a remorcii. După aproximativ 30 de minute s-a reușit limitarea incendiului fără ca acesta să se propage la întreaga încărcătură. Autocamionul era încărcat cu produse alimentare”, a declarat potrivit sursei citate anterior maiorul George Pleşca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

Cercetările au scos la iveală faptul că incendiul a survenit după o defecţiune a instalaţiei de încălzire a cabinei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.