Un tramvai Armonia, reabilitat cu jumătate de milion de euro, s-a rupt...

Un tramvai Armonia, reabilitat cu jumătate de milion de euro, s-a rupt în două pe șine. Ce spun reprezentanții RATT FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Incident incredibil la Timișoara. Unul din tramvaiele Armonia, reabilitate cu 500.000 de euro fiecare, s-a rupt efectiv în două, pe șine. Incidentul a avut loc astăzi, în zona Pădurii Verzi, în vecinătatea fabricii Continental. Vechile tramvaie au fost reabililitate cu bani de la bugetul local al Timișoarei, la cererea primarului Nicolae Robu, care a considerat că reabilitarea acestor vehicule este nu doar mai ieftină decât achiziția unora noi, ci și eficientă. Intervențiile au fost făcute la Arad și Pașcani.

Aproximativ 17 tramvaie ale Regiei Autonome de Transport Timișoara au ajuns în atelierele de reparații în ultimii ani. Practic, tot ceea ce este montat pe tramvaiele Armonia este nou, din vechile tramvaie fiind păstrată doar structura.


Reprezentanții RATT au confirmat incidentul de astăzi. „S-au forfecat mai multe șuruburi de la articulațiile burdufului și vagonul din spate atârna în jos. Tramvaiul a fost reparat cât să poată fi dus în depou, acolo unde va rămâne pentru reparații definitive. Circulația tramvaielor de pe linia 1 a fost deviată din Piața Traian pe linia 2”, a declarat, pentru PRESSALERT.ro, Diana Pleșa, purtător de cuvânt al RATT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.