Veste cruntă pentru o tânără din Timiş, diagnosticată cu o tumoare uriaşă...

Veste cruntă pentru o tânără din Timiş, diagnosticată cu o tumoare uriaşă pe creier. Vezi cum o poți ajuta

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-39719762">
Adina Lazarov, tânăra de 28 de ani din Sânnicolau Mare diagnosticată cu tumoare pe creier, alături de logodnicul său

În prag de sărbători, viaţa unei tinere de 28 de ani, care părea lipsită de griji, a luat o turnură greu de anticipat. Adina Lazarov din Sânnicolau Mare se afla la locul de muncă joi, în data de 7 decembrie, atunci când, din senin, a leşinat, iar colegii săi au fost nevoiţi să cheme de urgenţă echipajele de intervenţie.

La faţa locului a sosit o ambulanţă SMURD, pentru a interveni la ceea ce părea ca fiind o primă criză epileptică. După ce a fost transportată la Spitalul din Sânnicolau Mare, Adina a fost supusă a doua zi unei investigaţii neurologice, iar în urma RMNului efectuat vestea a fost cruntă. Medicii au diagnosticat-o pe tânără cu o tumoare enormă pe creier, cazul fiind unic şi foarte dificil prin prisma locaţiei tumorii.

Adina le-a spus medicilor că durerile de cap au început în urmă cu câţiva ani, iar starea epileptică a apărut cu două săptămâni înaintea incidentului de la locul de muncă, din 7 decembrie. Pe imaginile RMN craniene, medicii au descoperit tumoarea bazală uriaşă, dominantă în partea stângă, respectiv formaţiunea tumorală chistică foarte întinsă.

Acum, Adina Lazarov urmează să fie supusă unei intervenţii chirurgicale dificile, la Szeged, în data de 27 februarie 2018, costurile urmând să se ridice la suma de aproximativ 6000 de euro. Operaţia va fi făcută de către Prof. Dr. Barzo Pal, şi, conform acestuia, şapte din 10 pacienţi s-au recuperat total, însă în cazul Adinei şansele sunt mai reduse, ţinând cont de mărirea tumorii şi locaţia ce cuprinde o zonă vitală, nervul optic şi vase de sânge.

Sora sa, Ioana, a creat o pagină web unde se pot face donaţii pentru strângerea sumei necesare ca tânăra de 28 de ani să poată efectua operaţia care îi poate salva viaţa.

Pentru strângerea sumei de 6.000 de euro mai pot fi donaţi bani şi în contul RO22BRDE360SV91559543600, deschis pentru cauza Adinei din Sânnicolau Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.