Vești bune: când aduce poștașul pensiile în luna decembrie, în județul Timiș

Vești bune: când aduce poștașul pensiile în luna decembrie, în județul Timiș

0
DISTRIBUIȚI

pensionar

Vești bune aduse de reprezentanții Casei Naționale de Pensii Timiș. În luna decembrie, poștașii vor aduce mai repede pensiile, în condițiile în care se apropie sărbătorile de iarnă. Astfel, toți pensionarii vor beneficia de indemnizații până cel târziu în data de 22 decembrie.

“Având în vedere apropiatele sărbători de iarnă și din dorința de a veni în sprijinul beneficiarilor sistemului public de pensii, Casa Națională de Pensii Publice și C.N.


Poșta Română S.A. și-au manifestat disponibilitatea de a achita drepturile bănești în avans, după cum urmează: drepturile de pensie din sistemul public precum și alte drepturi prevăzute de legi cu caracter special se vor achita la domiciliul beneficiarilor în perioada 12 – 22 decembrie; drepturile restante de pensii precum și alte drepturi prevăzute de legi cu caracter special se vor achita în întervalul 19 – 22 decembrie; drepturile veteranilor de război se vor achita în perioada 12 – 22 decembrie la domiciliul acestora”, transmite Casa de Pensii Timiș, prin intermediul unui comunicat de presă.

În cazul în care beneficiarii nu vor fi găsiți acasă de poștași, plata se va face până în data de 28 decembrie, la ghișeele poștale.

Persoanele care primesc pensiile pe card trebuie să știe că acestea vor fi încasate începând cu 14 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.