ABRA dă startul sezonului de cântări al anului cu un concert de...

ABRA dă startul sezonului de cântări al anului cu un concert de neratat VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Exact ca şi anul trecut când au cântat în 5 ianuarie la Club 30, binecunoscuta formaţie timişoreană ABRA începe seria de concerte ale anului în curs cu un recital deosebit, evenimentul urmând să se desfăşoare de această dată la Reflektor Venue.

Formaţia înfiinţată acum 34 de ani în oraşul nostru a cunoscut consacrarea sub forma trio-ului compus din Adrian Schwartz-Dinu (chitară, voce), Christian Podratzky – (bass) şi Vali Potra (tobe). În perioada anilor ’85-’90, Abra a devenit o formaţie de top în întreaga ţară şi a cucerit o serie de premii.


Începând cu anul 1990 Adrian Schwartz-Dinu şi Christian Podratzky s-au stabilit în Germania, iar reunirea trupei a avut loc în vara anului 2003, în studioul „Taboo” din Arad, pentru a pune pe disc materialele trio-ului Abra, o preţioasă „recuperare istorică”. Primul album al trupei, „La frumuseţea ei”, a apărut pe piaţa românească în 2004 la casa de discuri A&A Records, iar cinci ani mai târziu muzicienii au înregistrat albumul numit „Şapte“.

În cursul lunii septembrie a anului 2014, legendara formaţie timişoreană a revenit în faţa publicului bănățean după 24 de ani de pauză, cu un concert mult aşteptat de melomani, iar piesele care au răsunat cu acel prilej au fost un balsam pentru sufletele care rezonează pe lungimea de undă a sensibilităţii.

Alături de fondatorii Adrian Schwartz-Dinu şi Christian Podratzky în noua formulă a trupei ABRA se regăsesc Horea Crişovan şi Florin Cvaşa. Pe lângă concertele susţinute „acasă“, muzicienii de la ABRA au avut şi câteva recitaluri susţinute în Italia, în ultima perioadă.

Concertul formaţiei ABRA va avea loc mâine, de la ora 21.00 la Reflektor Venue, iar biletele de intrare costă 30 lei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.