Accident cumplit în Timiș. Tânăr ucis de o parapantă cu motor UPDATE...

Accident cumplit în Timiș. Tânăr ucis de o parapantă cu motor UPDATE Cum s-a petrecut tragedia FOTO

1
DISTRIBUIȚI

Un teribil accident a avut loc în această după-amiază în județul Timiș. Un tânăr de 35 de ani a murit după ce a fost lovit de elicea unei parapante cu motor.

Incidentul a avut loc pe aerodromul din localitatea Gelu. Din primele informații, se pare că tânărul a fost lovit puternic în cap de elicea aparatului de zbor.

La fața locului a sosit imediat un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță. Medicii s-au străduit să îl resusciteze pe tânăr însă eforturile au fost în zadar. Echipajele de Poliție de la fața locului încearcă să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat.

UPDATE Tânărul era din Timișoara. Acesta zbura cu parapantele împreună cu mai mulți pasionați de zbor. La un moment dat i s-a părut că ceva nu merge bine și a aterizat pe un câmp pentru a se uita la motorul parapantei. Într-un moment de neatenție, când motorul era pornit, tânărul s-a apropiat de prea tare de aparatul de zbor, iar elicea i-a retezat practic zona din spate a capului.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cazul a fost preluat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

UPDATE 2 Din primele informații, se pare că motorul parapantei era oprit.


Nu pornea, iar tânărul încerca să îl repornească. Într-un moment de neatenție, când pilotul s-a întors cu spatele, motorul a pornit, iar elicea l-a lovit pe tânăr direct în cap.

Pilotul era unul experimentat, cu sute de ore de zbor.

UPDATE 3 Victima Bogdan Avram, era căsătorit și avea un copil.

1 COMENTARIU

  1. Pilotul asta nenorocit o zburat si pe Cioca periculos printre casele oamenilor la fel ca si celelalte jigodii inconstiente cu avioane de pe Cioca ce terorizeaza Dumbravita si Nordul Timisoarei. Pasuni din astea unde pasc vacile, se fac chermeze si se zboara cu avioane la frunza, sunt periculoase pentru oameni si trebuie inchise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.