Accident în vestul țării: o femeie însărcinată a ajuns la spital, după...

Accident în vestul țării: o femeie însărcinată a ajuns la spital, după ce mașina condusă de soțul ei a lovit în plin un alt autoturism FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Foto: specialarad.ro

O femeie însărcinată a ajuns la spital în stare de șoc, în uma unui accident rutier.


Un tânăr aflat la volanul unui autoturism nu a acordat prioritate unei alte mașini care se deplasa regulamentar. Incidentul a avut loc în Arad, la intersecția străzilor Ștefan cel Mare și Adam Muller Gutenbrunn, în urmă cu puțin timp, potrivit specialarad.ro.

Soția tânărului, însărcinată în luna a cincea, a suferit multiple traumatisme și a fost transportată cu un echipaj SMURD la secția UPU a Spitalului Județean Arad, pentru investigații, în timp ce se afla în stare de șoc. Soțul ei se afla la volanul unui Mercedes și circula pe strada Adam Muller Gutenbrun, iar la intersecția cu strada Ștefan cel Mare nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu un Volkswagen Golf.

Ambele mașini au suferit pagube serioase, iar Volkswagen-ul a fost proiectat pe linia de tramvai. La fața locului a intervenit și un echipaj al poliției rutiere, care face cercetări asupra modului în care s-a petrecut accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.