Accident în zona centrală a Timișoarei. Doi oameni în spital, trei mașini...

Accident în zona centrală a Timișoarei. Doi oameni în spital, trei mașini avariate, trafic blocat FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1389235007">

Accident în urmă cu puțin timp pe strada Take Ionescu din Timișoara, chiar în fața sediului IPJ. Două persoane au ajuns la spital, preluate de ambulanțe, după ce o șoferiță nu acordat prioritate unei alte mașini care circula regulamentar.

Șoferița, aflată la volanul unui Audi, era în mașină cu soțul și copilul, și circulau dinspre Piața Badea Cârțan înspre Punctele Cardinale. A vrut să vireze la stânga pe lângă sediul IPJ Timiș însă nu a acordat prioritate unei Dacia Logan care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului, Loganul a fost proiectat într-un Renault.

Șoferița vinovată și conducătorul auto din Logan au fost răniți și transportați de urgență la spital. Celelalte persoane implicate în accident au scăpat nevătămate.

La fața locului au intervenit echipaje de la ambulanță, Pompieri și Poliție. Șoferița vinovată s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Traficul dinspre Punctele Cardinare spre Piața Badea Cârțan este blocat pe Take Ionescu până când mașinile vor fi trase din drum. Pompierii au decuplat bateria Loganului deoarece exista pericolul izbucnirii unui incendiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.