ACS Dumbrăvița a fost învinsă și în returul întâlnirii cu Girbau Vic...

ACS Dumbrăvița a fost învinsă și în returul întâlnirii cu Girbau Vic TT din ETTU Cup. Rezultate identice înregistrate de campioane în Spania

0
DISTRIBUIȚI

Campioana României la tenis de masă a părăsit ETTU Cup după cel mai lung parcurs înregistrat până acum. ACS Dumbrăvița a cedat tot cu 0-3 în fața lui Girbau Vic TT în returul din Catalonia.


Mai mult rezultatele înregistrate pe meciuri au fost identice cu cele ale jocurilor disputate în tur.

Turul IV al ETTU Cup a fost capătul de linie pentru gruparea timișeană în acest sezon al competițiilor europene. Perechile care s-au întâlnit în Polivalenta din comuna timișeană s-au înfruntat din nou în returul din Spania, cu rezultate identice pe meciuri. Astfel, Ting Ting Wang a învins-o din nou cu 3-0 pe Izabela Lupulesku (11:5 / 11:6 / 11:5). Fosta campioană mondială Xi Lian Ni a trecut tot cu 3-0 de Andreea Zanfir (11:7 / 11:8 / 11:8) iar Ana Garcia Montero a fost, din nou, singura jucătoare de la Girbau care a cedat un set. 3-1 a fost scorul întâlnirii cu Mihaela Dospina (10:12 / 12:10 / 11:9 / 11:8). Singura diferență a fost că de această dată românca și-a adjudecat primul set.

Girbau VIC va întâlni în faza următoare a competiție tot o grupare iberică, pe Cartagena, tocmai echipa la care s-a transferat ex-dumbrăvițeanca Adina Diaconu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.