ACS Poli a învins la scor Sebișul în al doilea test al...

ACS Poli a învins la scor Sebișul în al doilea test al anului. Doi dintre jucătorii aduși în iarnă s-au înscris pe lista marcatorilor

0
DISTRIBUIȚI
Adrian Zaluschi (dreapta), jucător sosit de la Ripensia

Formația pregătită de Ionuț Popa a câștigat clar al doilea joc din 2018. ACS Poli a învins-o cu 4-0 în deplasare pe divizionara C Național Sebiș. Printre marcatorii timișorenilor s-au numărat Adrian Zaluschi și Alex Popovici, jucători aduși în această pauză competițională.

Spre deosebire de jocul de ieri, cu Ghiroda (scor 1-0), echipa timișoreană din Liga I a avut mai mult succes în fața porții în județul Arad.


Popa a mizat, prin rotație, pe toți jucătorii disponibili, inclusiv străinii aduși în probe. Au lipsit în continuare Cânu, Munteanu și Ciucur, jucători cu probleme medicale, dar și Haruț, care a acuzat o problemă la tendon. Dintre trialiștii din ultima perioadă nu și-a mai făcut apariția pe gazon Z. Radu (F. Becicherecu Mic).

Bîrnoi a deschis scorul în minutul 8 cu ajutorul barei. Fundașul sud-african Ntombela Khanya și-a adus aportul la construcția acestei faze. La pauză scorul avea să fie 2-0, stabilit încă din minutul 16, când Drăghici a înscris din pasa lui Bîrnoi.

În partea secundă timișorenii au mai punctat de două ori. Mai întâi mijlocașul Adrian Zaluschi, venit de la Ripensia în această iarnă, a marcat în minutul 48 dintr-o lovitură liberă, apoi, cu zece minute înainte de final, a spart gheața și Alex Popovici, bară-gol pentru prima achiziție a iernii.

Următorul joc amical pentru ACS Poli va fi marți pe terenul divizionarei secunde AFC Hermannstadt Sibiu.

ACS Poli Timișoara: Smaranda (30 Straton) – Străuț, Khanya, Bocșan, Neagu (35 Șeroni) – L. Oprea, Croitoru – Velcotă, Bîrnoi, Doman – Drăghici (35 Kayondo) (prima repriză). Straton (60 Curileac) – B. Străuț (75 Cochințu), Melinte, Bouslimi, Șeroni (75 Murariu) – Artean, Vașvari – Popovici, Zaluschi, Velcotă – Kayondo (72 Bîrnoi) (repriza secundă).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.