Absențe importante din lotul de cantonament al lui ACS Poli. Ionuț Popa...

Absențe importante din lotul de cantonament al lui ACS Poli. Ionuț Popa va testa un mijlocaș sud-african în Poiana Brașov FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Ntombela Khanya, în pregătiri la ACS Poli

ACS Poli a plecat azi în stagiul centralizat de la Poiana Brașov. Pe listă sunt 25 de jucători dar nu toți au fost și în autocar. Mai mult, Cătălin Straton și Alexandru Munteanu nu se vor alătura lotului în cantonament. Primul se află în litigiu cu bănățenii iar cel din urmă e accidentat. Ionuț Popa testează în schimb mai mulți tineri, printre care și un mijlocaș african. Ntombela Khanya de la Lamontville Golden Arrows.

Timișorenii au plecat azi în stagiul de zece zile de la Poiana Brașov. În lot au rămas oarecum surprinzător tineri care au început pregătirea de iarnă cu ACS Poli. Raul Cochințu, din propria pepinieră, Zoran Radu, din ligile inferioare, sau revenitul Ionuț Murariu, care a avut câteva apariții la Ghiroda, sunt în lot. Tot de la Ghiroda a revenit din împrumut tânărul portar Mario Contra, în condițiile în care despărțirea de Straton pare iminentă, iar Sebasitan Velcotă s-a întors de la Reșița, tot din C. Timișorenii au ca și rezolvat de asemenea transferul sub formă de împrumut până în vară al mijlocașului Adrian Zaluschi, de la Ripensia. În schimb, în autocar nu au urcat Alex Ciucur și Marius Croitoru, jucători așteptați să se alăture direct în cantonament formației. De asemenea antrenorul Ionuț Popa a efectuat deplasarea mai devreme.

În schimb, echipei i s-a alăturat astăzi sud-africanul Ntombela Khanya Sombahle. Un mijlocaș defensiv în vârstă de 22 de ani care provine de la Lamontville Golden Arrows. Jucătorul va fi testat în Poiană. Mâine ar trebui să apară fundașul central african care de fapt provine de la naționala olimpică a Tunisiei, nu de la cea care s-a calificat la CM. Jucătorii s-au îmbarcat într-un autocar al primăriei în condițiile în care mijlocul de transport folosit de obicei de club e în continuare defect.

”Ne va aștepta o perioadă grea, dar benefică.


Fără ea nu poți rezista în campionat. Sper să revenim toți sănătoși cum suntem acum și să avem rezultate bune. Nu ascund faptul că mi-aș dori să fac un pas spre o performanță mai mare pentru că am 24 de ani și vreau ceva mai mult de la mine, dar deocamdată rămân la Timișoara și sper să am aici performanțe cât mai bune. De la început domnul profesor ne-a spus că nu vor veni mulți jucători. Am văzut că a venit acum un coleg nou, îl primim cu brațele deschise… Toată lumea știe că sunt restanțe dar nu ne gândim la lucrul acesta, în toată România sunt probleme”, a declarat Andrei Artean.

ACS Poli și-a completat și lista de jocuri amicale cu încă doi adversari. Astfel, primul test al iernii va fi pe 18 ianuarie în Poiana Brașov cu Asociația Sportivă SR Brașova iar în 23 ianuarie timișorenii vor întâlni în deplasare divizionara secundă FC Hermannstadt. Încă se caută o echipă pentru a completa data de 20, singura rămasă liberă în programul testelor.

Lotul lui ACS Poli pentru cantonament:

Portari: Curileac, Smaranda, Contra;

Fundași: Haruț, Străuț, Bocșan, Melinte, Șeroni, Neagu, Cânu, Cochintu, Murariu;

Mijlocași: Vașvari, Artean, Doman, Croitoru, Ciucur, Zaluschi, Bîrnoi, Oprea, Zoran Radu (ex-Lugoj, Sebiș, Becicherecu Mic-testat), Ntombela Khanya*

Atacanți: Drăghici, Popovici, Velcotă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.