ACS Poli și-a creionat programul de iarnă. Ce jocuri amicale au fost...

ACS Poli și-a creionat programul de iarnă. Ce jocuri amicale au fost stabilite până acum

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

Formația timișoreană din Liga I se reunește mâine în vederea abordării ”sezonului de primăvară”. ACS Poli a anunțat numele a trei dintre adversarele pe care le va înfrunta în perioada precompetițională. Până acum cel mai important test va fi în Serbia, cu FK Vozdovac, dar bănățenii urmează să-și completeze lista amicalelor.

ACS Poli a publicat programul din perioada de pregătire.


Timișorenii se reunesc mâine și vor efectua vizita medicală în mai multe etape până sâmbătă. Tot joi e programat și primul antrenament al anului, de la ora 15.00. După cum se știa în perioada 8-18 ianuarie Ionuț Popa își va duce elevii din nou la Poiana Brașov pentru clasicul stagiu centralizat.

Primele teste pentru bănățeni vor fi pe 20 și 23 ianuarie, dar deocamdată nu se cunoaște numele adversarilor. Pe 24 ianuarie ACS Poli va avea un test în Serbia, cu FK Vozdovac, locul 6 în primul eșalon din țara vecină. A doua zi, la Timișoara, va avea loc un joc cu concitadina Ripensia. Pe 27 ianuarie Straton și compania se vor deplasa în Ungaria pentru un nou amical, adversarul urmează să fie confirmat. În fine, pe 30 ianuarie ACS Poli va juca în deplasare cu divizionara C Național Sebiș.

Sunt slabe șanse ca la prima ședință de pregătire să existe noutăți importante în echipa lui Popa. Tehnicianul a anunțat la Radio Timișoara interesul pentru un fundaș internațional tunisian. Din ultimele informații însă această pistă pare ca și abandonată deoarece clubul bănățean nu-și permite salariul solocitat de jucător.

ACS Poli e pe locul 9 în Liga I după 22 de etape, la opt puncte distanță de zona play-off. Timișorenii vor avea primul joc oficial din 2018 la începutul lunii februarie, în deplasare, cu Sepsi Sf. Gheorghe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.