ACS Poli a câștigat jocul disputat pe unul dintre cele mai ciudate...

ACS Poli a câștigat jocul disputat pe unul dintre cele mai ciudate stadioane din lume. Ionuț Popa nu i-a mai luat la Belgrad pe doi dintre străinii testați

0
DISTRIBUIȚI
Foto: fkvozdovac.rs

ACS Poli a câștigat cel de-al patrulea amical al iernii. Formația lui Ionuț Popa s-a impus pe neobișnuita arenă a celor de la FK Vozdovac cu 2-1. Timișorenii nu au mai mizat în acest joc pe trialiștii Ntombela Khanya și Alaa Bouslimi. Golurile echipei din Liga I au fost marcate de Adrian Zaluschi și Octavian Drăghici.

ACS Poli a avut câteva ocazii bune la începutul jocului, dar gazdele au deschis scorul în minutul 20 prin Sreckovic. Peste opt minute însă nou sositul Adrian Zaluschi marchează al doilea său gol pentru formația de primă ligă.


De această dată mijlocașul sosit de la ”Ripi” profitând de o poziționare greșită a portarului advers, pe care l-a învins cu un șut din marginea careului. Intrat pe finalul reprizei Drăghici a marcat golul de 2-1, care a stabilit și scorul final, în urma unui contraatac. În repriza secundă tabela a rămas nemodificată. De notat că Drăghici a avut un gol anulat pe motiv de ofsaid în minutul 53. FK Vozdovac Belgrad ocupă locul 6 în prima ligă sârbă după 22 de etape.

Pe lângă sud-africanul Khanya și tunisianul Bouslimi, care deocamdată nu vor semna cu ACS Poli, Popa nu i-a putut folosi pe Cânu (menajat), Melinte (răcit) și Alex Munteanu, aflat în recuperare. În schimb, ugandezul Kayondo a intrat în repriza secundă.

Meciul de azi s-a desfășurat pe unul dintre cele mai ciudate stadioane din lume. Vozdovac Stadium a fost construit în 2013 pe acoperișul unui centru comercial. Până acum bănățenii au trei victorii și un eșec, cel de ieri, 0-3 cu Hermannstadt, în partidele de verificare. Mâine, de la ora 15.00 ACS Poli joacă amicalul cu Ripensia pe terenul 3 din cadrul complexului ”Dan Păltinișanu”.

ACS Poli: Curileac – Străuț, Bocșan, Șeroni, Neagu – Vașvari, Zaluschi, Croitoru, Ciucur – Popovici (32 Drăghici), Velcotă. Straton – Artean, Doman, Kayondo, Z. Radu, Popovici, Murariu, Cochințu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.