Adversarii din teste ai Ripensiei Timișoara provin din cinci eșaloane diferite și...

Adversarii din teste ai Ripensiei Timișoara provin din cinci eșaloane diferite și din Serbia. ”Roș-galbenii” se reunesc mâine

0
DISTRIBUIȚI

Formația pregătită din această iarnă de Paul Codrea se reunește mâine pentru abordarea celor 17 runde rămase din acest sezon al Ligii a II-a. FC Ripensia a anunțat azi lista cu cele nouă amicale pe care le va disputa în pauza de iarnă. Cei mai importanți adversari din teste vor fi ACS Poli și UTA.

”Ripi” are programată reunirea mâine, de la ora 11, la arena din ”Ciarda Roșie”. Primul test al iernii va fi cu unul dintre liderii din ”Județ” (L5), Fortuna Becicherecu Mic, joc programat ”afară” pe 20 ianuarie.


Tot în deplasare vor fi disputate și următoarele trei partide. Cu CSM Școlar Reșița (L3) în 24 ianuarie, cu ACS Poli, duel fixat doar o zi mai târziu, și un alt meci cu o localnică, CNP Timișoara (L3), care va avea loc pe data de 27 a acestei luni. În fine, pe 31 ianuarie, Ripensia joacă pe teren propriu cu divizionara C Național Sebiș. Primul test din februarie e stabilit tot acasă, în data de 3, cu colega de eșalon UTA de această dată. Poate cel mai inedit joc din această perioadă e cel din 7 februarie, când roș-galbenii vor merge în Serbia pentru a întâlni Dinamo Panciova, a doua clasată din eșalonul terț – Zona Vojvodina. Trei zile mai târziu Ripensia întâlnește Lugojul la Timișoara iar ultima verificare va fi cu o divizionară D, ACS Dumbrăvița (locul 2 în L4 Timiș), duel programat pe 17 februarie.

Ripensia Timișoara, locul 11 în B, va relua campionatul cu o deplasare la Ghermănești, pe terenul Sportului Snagov, meci care va avea loc probabil sâmbătă, 24 februarie.

Zaluschi, împrumutat

Clubul din Ciarda Roșie a făcut precizări în legătură cu mutarea lui Adrian Zaluschi la gruparea timișoreană din Liga I. ”Decarul” lui ”Ripi” va fi astfel, cel puțin în primă instanță, împrumutat la ACS Poli până în vară. În această perioadă formația pregătită de Paul Codrea caută soluții pentru întărirea lotului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.