Alertă în Banat. Băiețel de 9 ani, căutat de zeci de persoane...

Alertă în Banat. Băiețel de 9 ani, căutat de zeci de persoane după ce s-a îndepărtat de tatăl său și a dispărut UPDATE Băiatul a fost găsit

0
DISTRIBUIȚI

copil disparut

Mobilizare de forțe, în această seară, pentru găsirea unui băiețel în vârstă de nouă ani care s-a îndepărtat de tatăl său și a dispărut în zona localității Stăncilova, din județul Caraș-Severin.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Caraș-Severin, peste 30 de persoane caută, în această seară, un băiețel dispărut în zona localității Stăncilova.


Micuțul se afla alături de tatăl său în apropierea localității, de care s-a îndepărtat la un moment dat. Disperat, văzând că nu-l găsește, tatăl a alertat autoritățile.

“În urma unui apel la 112, primit în jurul orei 15.00, care anunţa că un băiat în vârstă de 9 ani s-a îndepărtat de tatăl său şi a dispărut în zona localităţii Stăncilova – comuna Şopotu Nou, sub coordonarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Semenic” al judeţului Caraş-Severin s-au constituit echipe de căutare-salvare formate din pompieri, jandarmi, poliţişti, membri S.V.S.U Şopotu Nou şi cetăţeni care acţionează în aceste momente, în teren, pentru căutarea copilului”, arată ISU Caraș-Severin.

UPDATE În jurul orei 18.00, băiețelul a fost găsit. „Este bine, nu este rănit. A fost găsit la aproximativ trei kilometri de casă”, au transmis reprezentanții ISU Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.