Doar egal în primul joc de verificare al ”Băieților în ghete”. Nume...

Doar egal în primul joc de verificare al ”Băieților în ghete”. Nume noi folosite de ASU Politehnica în testul cu Orțișoara UPDATE Andone îl așteaptă pe Scutaru FOTO

0
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica a făcut doar 1-1 cu divizionara a patra Cocoșul Orțișoara în primul amical al iernii. Alb-violeții au dominat autoritar prima repriză, abordată cu o formație mai solidă, dar au înscris o singură dată, prin Deian Sorescu. Bogdan Andone a folosit o echipă cu mai mulți juniori și jucători aflați în probe, în partea a doua, una în care oaspeții au reușit egalarea prin Alex Radovan.

Marvin Schieb (21 de ani) atacant român născut în Germania și care a evoluat în ultimele două sezoane la ASA Tg. Mureș, inclusiv în prima ligă, a fost principala noutate a lui ASU Poli astăzi. Tot în prima repriză au fost folosiți în ofensivă olandezul Noe Bokila și sârbul Dejan Ivanovic. În minutul 4 cel din urmă a ratat prima șansă de gol după o centrare bună a lui Schieb, care poate juca și în banda stângă, dar vârful de la Kikinda l-a luat la țintă pe Ciui. Bokila ”II” a avut și el o primă șansă mare în minutul 24, după un dribling fin însă s-a grăbit să tragă la poartă și portarul Cocoșului a deviat în bară. Până la urmă scorul a fost deschis de un ”rutinat”. Sorescu a tras puternic la colțul scurt peste un sfert de oră, fără șanse pentru Ciui de data aceasta.

În partea secundă ASU Poli a mizat și pe alte nume mai mult sau mai puțin noi. Pe teren și-a făcut apariția, printre alții, Daniel Boloca (19 ani), mijlocaș român care are și cetățenie italiană, cu juniorat la Juventus și debut în prima ligă slovacă, la Presov. Eduard Frățilescu (26 ani), căpitanul lui Internațional Bălești (L3), s-a numărat și el printre testați. De asemenea la bănățeni a revenit Arthur Teut în pregătiri și au fost utilizați doi juniori din generația 2003, campioană națională, e vorba de portarul Alex Borbely și talentatul mijlocaș Alexandru Gașpar. În repriza secundă însă doar oaspeții de la Orțișoara au marcat, prin Radova (min. 58), în urma unei erori defensive. Andone nu a mizat, în schimb, pe Poparadu și Predescu, jucători menajați.

Următorul test al ”Băieților în ghete” va fi miercuri, de la ora 13.00, cu formația sârbă Vulturul Grebenac (L4).

ASU Politehnica Timișoara: Dur-Bozoancă – Motreanu, Mera, Bilia, Taub – Sorescu, Krausz, Ignea, Schieb – Bokila, Ivanovic. Au mai intrat: Borbely – Giuricici, Coadă, Lazea, Bîte – Teut, Frățilescu (Gașpar), Boloca, Ghinescu – Plămadă, Bădăuță. Antrenor: Bogdan Andone.

Cocoșul Orțișoara (antrenor Gheorghe Chimiuc): Ciui – Mihălceanu, Solomon, Dănilă, Arghilean – D.


Motreanu, Șofronea, Semenea, Corlățeanu, Tăbăcaru – Radovan. Au mai intrat Secotă, Mitrescu, Ciurariu, Fl. Ion, Ghiță. Antrenor: Gheorghe Chimiuc.

UPDATE Andone îl așteaptă pe Scutaru la ASU Poli

După jocul de azi antrenorul Bogdan Andone a dezvăluit că fundașul Cristian Scutaru ar putea fi primul transfer al iernii. Fostul jucător al lui UTA și ACS Poli a fost curtat în această perioadă și de Șirineasa.

”În situația noastră, e foarte greu să găsim jucătorii care ne dorim să aducă plusvaloare echipei. Încercăm să găsim soluții, cu toate că eu nu sunt adeptul chemării jucătorilor în probe. În momentul de față suntem însă nevoiți să facem acest lucru. Avem mai mulți jucători pe care îi testăm, încercăm să îi găsim pe cei de care avem nevoie și sper ca în următoarele zile să aducem doi-trei jucători care să întărească lotul… Scutaru e principala noastră țintă pentru postul de fundaș central. Am purtat o discuție cu el, în principiu lucrurile sunt în regulă, iar de luni îl așteptăm la antrenament. Sper să nu apară ceva neprevăzut peste weekend, dar în proporție de 99% ne-am înțeles”, a declarat Bogdan Andone.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.